reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pewnie ,że każdej z was się uda,jednej szybciej,drugiej trochę później,ale nie można tracić nadziei,bo tylko dzięki niej możemy zostać mamami.Każda z nas ma trudną i długą drogę,krętą i wyboistą i tylko tą drogą możemy dojść do upragnionego celu.I często w życiu jest tak,że jak już wydaje nam się ,że się nie uda,to zapala się iskierka nadziei i próbujemy dalej.I każda z nas czeka na to miesiącami,latami,żeby się udało.Także jak tylko jest iskierka nadziei,to musimy walczyć o nasze szczęście:)
Święte słowa ♥️

reklama
Mi pielęgniarka powiedziała żeby mocno trzymać skórę, powoli podawać lek i na koniec ucisnąć miejsce wstrzykiwania. Mi trochę pomogło więc może i u Ciebie zadziała, ale ogólnie te zastrzyki nie należą do przyjemnych.
Ja tez miałam cały brzuch w siniakach .. do tego wzdety i twardy .. teraz po 3 tyg już wszystko zniknęło .. waga tez wróciła do normy no miałam 3 kg więcej . Jakby woda się zatrzymała

Ja tez miałam cały brzuch w siniakach .. do tego wzdety i twardy .. teraz po 3 tyg już wszystko zniknęło .. waga tez wróciła do normy no miałam 3 kg więcej . Jakby woda się zatrzymała
A niech sobie juz będzie ten brzuch wzdety i twardy byle tylko transfer sie udał;) no tak te leki dzialaja, na jedno pomagają ale mają skutki uboczne.

No niestety spadek :( Beta 76 :( Dziwi mnie tylko estradiol 21680.... Wiedziałam że nie może udać się za pierwszym razem. Dzięki kochane za trzymanie kciukow:) Owocnych transferów, dużych przyrost ów, pięknych serduszek i szczęśliwych rozwiazan:)
Bardzo mi przykro. I myśle, ze może się udać za pierwszym razem. Widocznie teraz miało być inaczej. Co Cię tak podkusiło z tym testem? Ściskam Cię z całej siły.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, zrobiłam badania na własną rękę. Termolabilny wariant MTHFR. Mam wyniki T/T i A/A. To dobrze? No i trombofilia G/G i G/G. Nie wiem jak to interpretować nigdzie nie mogę znaleźć wyników.

reklama
Do góry