Święte słowaPewnie ,że każdej z was się uda,jednej szybciej,drugiej trochę później,ale nie można tracić nadziei,bo tylko dzięki niej możemy zostać mamami.Każda z nas ma trudną i długą drogę,krętą i wyboistą i tylko tą drogą możemy dojść do upragnionego celu.I często w życiu jest tak,że jak już wydaje nam się ,że się nie uda,to zapala się iskierka nadziei i próbujemy dalej.I każda z nas czeka na to miesiącami,latami,żeby się udało.Także jak tylko jest iskierka nadziei,to musimy walczyć o nasze szczęście
reklama
Ja tez miałam cały brzuch w siniakach .. do tego wzdety i twardy .. teraz po 3 tyg już wszystko zniknęło .. waga tez wróciła do normy no miałam 3 kg więcej . Jakby woda się zatrzymałaMi pielęgniarka powiedziała żeby mocno trzymać skórę, powoli podawać lek i na koniec ucisnąć miejsce wstrzykiwania. Mi trochę pomogło więc może i u Ciebie zadziała, ale ogólnie te zastrzyki nie należą do przyjemnych.
Liliana87
Fanka BB :)
A niech sobie juz będzie ten brzuch wzdety i twardy byle tylko transfer sie udał no tak te leki dzialaja, na jedno pomagają ale mają skutki uboczne.Ja tez miałam cały brzuch w siniakach .. do tego wzdety i twardy .. teraz po 3 tyg już wszystko zniknęło .. waga tez wróciła do normy no miałam 3 kg więcej . Jakby woda się zatrzymała
Pójdźka, co tam?
Pójdźka
No niestety spadek Beta 76 Dziwi mnie tylko estradiol 21680.... Wiedziałam że nie może udać się za pierwszym razem. Dzięki kochane za trzymanie kciukow Owocnych transferów, dużych przyrost ów, pięknych serduszek i szczęśliwych rozwiazanPójdźka, co tam?
Bardzo mi przykro. I myśle, ze może się udać za pierwszym razem. Widocznie teraz miało być inaczej. Co Cię tak podkusiło z tym testem? Ściskam Cię z całej siły.No niestety spadek Beta 76 Dziwi mnie tylko estradiol 21680.... Wiedziałam że nie może udać się za pierwszym razem. Dzięki kochane za trzymanie kciukow Owocnych transferów, dużych przyrost ów, pięknych serduszek i szczęśliwych rozwiazan
Ostatnia edycja:
monikao777
Wczoraj beta 1,5 dziś już 1 żałuję że nie zrobiłam w 7 dpt jak piersi zaczęły boleć jaka beta wtedy była....
Ja na zatrzymywanie się wody pije codziennie pokrzywe i już nie mam takich wahań wagi.Ja tez miałam cały brzuch w siniakach .. do tego wzdety i twardy .. teraz po 3 tyg już wszystko zniknęło .. waga tez wróciła do normy no miałam 3 kg więcej . Jakby woda się zatrzymała
reklama
Dokładnie .. mialalam podobne nastawienie ..wierze , ze następny raz będzie tym szczęśliwymA niech sobie juz będzie ten brzuch wzdety i twardy byle tylko transfer sie udał no tak te leki dzialaja, na jedno pomagają ale mają skutki uboczne.
Podziel się: