reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja na sztucznym nie biore lekow z bhcg a lekarz kazal 3dpt zbadac. Podana blastka
Moja lekarka uważa, ze sens badania bety przy blastce jest dopiero od 7dpt. Ja w 7 miałam wynik 46, wiec bardzo watpie, żeby w 3 cokolwiek było. Moim zdaniem szkoda kasy i nerwów. Jakaś klinika zaleca takie wczesne weryfikacje, moja - nie.

Dziewczyny, jak to bylo u Was. Pamietam,ze jakis czas temu opisywalyscie jak dany zastrzyk podawac. Do punkcji mialam ich duzo i nie bolaly, siniakow nie bylo a teraz przy tych przeciwzakrzwpowych bolą jak cholera i do tego po kazdym zostaje taki siny strupek. Biore neoparin. Jutro transfer a brzuch obolaly, jakby twardy i napuchniety. Mam nadzieje,ze mimo to transfer sie odbedzie.
@Liliana87 Ja to robię na siedząco i mocno łapie fałdke na brzuchu. Dwa razy zdarzył mi sie strupek i 3 razy siniak, powstają mi wtedy jak czuje wbicie igły, po pozostałych nie ma praktycznie śladu.
Dziewczyny czy te z Was ktore podchodzily do crio na sztucznym, mialyscie juz jakas bete w 3dpt???
@Aduś16 U mnie zawsze wychodził pregnyl w 3 dpt.

reklama
Do góry