Margit2018
Fanka BB :)
Pójdźka no coś ty. 7 dpt i dwucyfrowa to super sprawa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja też plamiłam i plamię.Nawet jednego dnia ,gdy plamiłam ,potem dostałam mocnego krwawienia ze skrzepem., już nawet piersi przestały boleć,myslalam ,że już koniec.Ale po wizycie usg okazalo się że wszystko ok,u ciebie też tak będzie,trzymam mocno kciuki.Bóli brzucha nie masz,prawda?Dziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(
Który masz dpt? Będzie dobrze kochana, wytrzymaj do jutra :*Dziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(
@Pójdźka będzie dobrze@Nataliaa93 mocno trzymam kciuki
@Cytrynka122 za Ciebie rowniez
Ja w drodze na badania. Dziś miałam sen, że beta równe 0....
To 7tc troche mnie brzuch pobolewa tak jak przed okresem :-( nie wiem co mam myslec bo juz nie plamie narazie ustało i wróciły mdłości ale i tak jakos mam złe przeczucia, No trudno co ma byc to bedzie :-( nie chciałam robic usg przed 11tc bo sie naczytałam ze sie nie powinno i ze jest mnustwo badań potwierdzających zły wpływ usg na wczesny płód dlatego w wielu krajach do 12tc nie robia usg. Chciałam poczekac ale te plamienia zbyt mnie zestresowaly i umówiłam sie na jutro.Który masz dpt? Będzie dobrze kochana, wytrzymaj do jutra :*
Nie martw się na zapas, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeDziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(
Dziękuje, dziękuje@sandra777.12 @anulka36 Odpisałam
W takim razie czekamy na jutro, bądź dobrej myśli :* trzymamy kciuki i koniecznie daj znać po usg. BuziakiTo 7tc troche mnie brzuch pobolewa tak jak przed okresem :-( nie wiem co mam myslec bo juz nie plamie narazie ustało i wróciły mdłości ale i tak jakos mam złe przeczucia, No trudno co ma byc to bedzie :-( nie chciałam robic usg przed 11tc bo sie naczytałam ze sie nie powinno i ze jest mnustwo badań potwierdzających zły wpływ usg na wczesny płód dlatego w wielu krajach do 12tc nie robia usg. Chciałam poczekac ale te plamienia zbyt mnie zestresowaly i umówiłam sie na jutro.
A może te plamienia były od aplikowania luteiny?To 7tc troche mnie brzuch pobolewa tak jak przed okresem :-( nie wiem co mam myslec bo juz nie plamie narazie ustało i wróciły mdłości ale i tak jakos mam złe przeczucia, No trudno co ma byc to bedzie :-( nie chciałam robic usg przed 11tc bo sie naczytałam ze sie nie powinno i ze jest mnustwo badań potwierdzających zły wpływ usg na wczesny płód dlatego w wielu krajach do 12tc nie robia usg. Chciałam poczekac ale te plamienia zbyt mnie zestresowaly i umówiłam sie na jutro.