reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(
Kochana ja też plamiłam i plamię.Nawet jednego dnia ,gdy plamiłam ,potem dostałam mocnego krwawienia ze skrzepem., już nawet piersi przestały boleć,myslalam ,że już koniec.Ale po wizycie usg okazalo się że wszystko ok,u ciebie też tak będzie,trzymam mocno kciuki.Bóli brzucha nie masz,prawda?

Który masz dpt? Będzie dobrze kochana, wytrzymaj do jutra :*
To 7tc troche mnie brzuch pobolewa tak jak przed okresem :-( nie wiem co mam myslec bo juz nie plamie narazie ustało i wróciły mdłości ale i tak jakos mam złe przeczucia, No trudno co ma byc to bedzie :-( nie chciałam robic usg przed 11tc bo sie naczytałam ze sie nie powinno i ze jest mnustwo badań potwierdzających zły wpływ usg na wczesny płód dlatego w wielu krajach do 12tc nie robia usg. Chciałam poczekac ale te plamienia zbyt mnie zestresowaly i umówiłam sie na jutro.

To 7tc troche mnie brzuch pobolewa tak jak przed okresem :-( nie wiem co mam myslec bo juz nie plamie narazie ustało i wróciły mdłości ale i tak jakos mam złe przeczucia, No trudno co ma byc to bedzie :-( nie chciałam robic usg przed 11tc bo sie naczytałam ze sie nie powinno i ze jest mnustwo badań potwierdzających zły wpływ usg na wczesny płód dlatego w wielu krajach do 12tc nie robia usg. Chciałam poczekac ale te plamienia zbyt mnie zestresowaly i umówiłam sie na jutro.
W takim razie czekamy na jutro, bądź dobrej myśli :* trzymamy kciuki ✊✊✊ i koniecznie daj znać po usg. Buziaki

Dziewczyny mam resztę wyników. Czy któraś miała też takie olbrzymie wartosci?

Estradiol 6980
Progesteron 74
Dzwonili z kliniki i kazali wszystkie leki zostawić jak są.

reklama
A może te plamienia były od aplikowania luteiny?
Ja tak miałam na początku ciąży...
I brzuch też mnie pobolewal jak na okres.
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ✊✊✊

Do góry