reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(

reklama
Właśnie odebrałam wyniki bety 20,4 to 7dpt. To nisko prawda? :(:(
@Cytrynka122 jaki ty miałaś wynik w podobnym czasie?
Kochana, gratulacje! To jest piękna beta - absolutnie jednoznaczna :D
Dziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(
Kochana, nie ma co się nakręcać przed usg (a nakręcać się możesz, bo masz już przykre doświadczenia), czasowe ustąpienie objawów często się zdarza i nie wróży nic złego. Oby jutro były dobre wieści! :)

Do góry