reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny.
Dziękuję po raz kolejny za wsparcie i słowa otuchy, a także za rady.
Gratuluję wszystkim tym krórym się przez te dni udało i tym którzy zobaczyli swoje szczęścia na monitorach.
Ciąży trojaczej to chyba bardzo dawno nie było i to jeszcze z podziału zarodka więc gratuluje i życzę spokojnej ciąży @Pyśka9971
Dziś ostatecznie odstawiam leki BETA wykonana w dwóch laboratoriach wynosi 7,0 i 7,56 wiec nadaj spada.
Doszło do implantacji i w sytuacji kiedy wynik osiągnął 21 w piątek, to zaczęło się coś dziać i wynik spadł. Jednym słowem mówiąc wychodzi u na słabe nasienie i słabe zarodki mimo blastek.
Czekam teraz na miesiączkę i później na wizytę kontrolną. Plan "B" jest taki że odpoczywamy, ja muszę wyciszyć emocje i dać czas mężowi ale by też nie zapomniał o ivf. Nie wiem ile to potrwa, czas pokaże. Musimy zająć się teraz sobą.

Dziewczyny bardzo proszę by ktoś przejął kalendarz, nie jest to trudne ale wymaga chwilki, a szkoda by kalendarz został legendą.

Ja na razie opuszczam Was z bólem serca,ale mam nadzieje że kiedyś wrócę.

aaa mam do sprzedania całe opakowanie progesteronu besins 15tab.
i 8 ampułek prolutexu zapraszam bo inaczej się zmarnują.

Pozdrawiam Justyna
Oj Justynka pamietam jak u mnie to było jak maz kategorycznie powiedział ze nie i koniec, ze to poronienie to tylko stres i nerwy i tak bardzo sie bal ze moze mi sie cos przytrafić i ze na 100% wszystkie nasze zarodki sa wadliwe i ze za każdym razem bedzie to samo a on nie bedzie ryzykować mojego zdrowia. O tym ze serduszko przestało bić dowiedziałam sie 12 kwietnia i dokładnie po 3 miesiącach 12 lipca miałam transfer i znowu jestem w ciazy nie wiem co mnie czeka czy sie uda tym razem czy nie ale wierze ze u ciebie bedzie podobnie ze po wakacjach znowu zaczniecie walkę a ty tu do nas wrócisz ❤️ Bedziemy na ciebie czekac!!!!

reklama
Nie całkiem tak jest ja miałam podane 3 zarodki w 3 dobie i zostały ze mna 2 właśnie śpią w kołyskach jest naukowe potwierdzenie że podane wcześniej mają większą szansę bo to naturalne środowisko i tego zdania był mój lekarz no i w moim przypadku się potwierdziło dodam że wcześniej miałam podane morule i niestety nic z tego nie wyszło
Bardzo się cieszę,ze się udało i są teraz 2 MaleństwaAle myślę,ze to jest wielka niewiadoma zawsze,ze prawidłowe zarodki przyjmą się czy to w 2 czy 3 dobie,a te słabsze mają mniejszą szanse,moje 4zarodki dobrze hodowaly się 3 dni,potem w 6 dniu się zatrzymały,zostal w 5 dobie zamrożony 1 najlepiej rokujący zarodek,który teraz rośnie w brzuszku.Mialam nadzieję ,że wszystkie uda się zamrozić,jednak natura sama wybrała.

Witajcie dziewczyny.
Dziękuję po raz kolejny za wsparcie i słowa otuchy, a także za rady.
Gratuluję wszystkim tym krórym się przez te dni udało i tym którzy zobaczyli swoje szczęścia na monitorach.
Ciąży trojaczej to chyba bardzo dawno nie było i to jeszcze z podziału zarodka więc gratuluje i życzę spokojnej ciąży @Pyśka9971
Dziś ostatecznie odstawiam leki BETA wykonana w dwóch laboratoriach wynosi 7,0 i 7,56 wiec nadaj spada.
Doszło do implantacji i w sytuacji kiedy wynik osiągnął 21 w piątek, to zaczęło się coś dziać i wynik spadł. Jednym słowem mówiąc wychodzi u na słabe nasienie i słabe zarodki mimo blastek.
Czekam teraz na miesiączkę i później na wizytę kontrolną. Plan "B" jest taki że odpoczywamy, ja muszę wyciszyć emocje i dać czas mężowi ale by też nie zapomniał o ivf. Nie wiem ile to potrwa, czas pokaże. Musimy zająć się teraz sobą.

Dziewczyny bardzo proszę by ktoś przejął kalendarz, nie jest to trudne ale wymaga chwilki, a szkoda by kalendarz został legendą.

Ja na razie opuszczam Was z bólem serca,ale mam nadzieje że kiedyś wrócę.

aaa mam do sprzedania całe opakowanie progesteronu besins 15tab.
i 8 ampułek prolutexu zapraszam bo inaczej się zmarnują.

Pozdrawiam Justyna
Wszystkiego dobrego dla Was. Wracaj silna, pełna energii i chęci do działania [emoji8] Wszystko będzie dobrze.

Witajcie dziewczyny. My dzis mielismy wizytę w klinice. Dzis tez zaczynamy stymulację,idziemy krotkim protokołem. Nastepna wizyta w poniedzialek. Juz dzis uzupelnilismy wszystkie dokumenty i musielismy wpisac ile zarodkow podac, jesli sie uda wystymulowac. Wyboru nie mielismy, ze wzgledu na wiek i przebyta pozamaciczna powiedzial,ze podadza tylko 1 by nie ryzykowac ciazy mnogiej. Prosze trzymajcie kciuki aby ladnie lek wystymulowal. Czy powinnam o czyms wiedziec w trakcie stymulacji? Czegos unikac?
A, musze do punkcji odstawic polocard, zeby nie doszlo do krwotoku.

Witajcie dziewczyny. My dzis mielismy wizytę w klinice. Dzis tez zaczynamy stymulację,idziemy krotkim protokołem. Nastepna wizyta w poniedzialek. Juz dzis uzupelnilismy wszystkie dokumenty i musielismy wpisac ile zarodkow podac, jesli sie uda wystymulowac. Wyboru nie mielismy, ze wzgledu na wiek i przebyta pozamaciczna powiedzial,ze podadza tylko 1 by nie ryzykowac ciazy mnogiej. Prosze trzymajcie kciuki aby ladnie lek wystymulowal. Czy powinnam o czyms wiedziec w trakcie stymulacji? Czegos unikac?

Trzymam ✊✊✊✊Za koszyk pełny złotych jaj :)

reklama
Już stymulacja , super trzymam kciuki:):):)✊✊✊✊

Do góry