reklama
Elessi
Fanka BB :)
Jeny co za same smutne wieści masakraDziewczyny beta spadła z 8 w 6dpt na 4 w 8dpt. Czyli już nie ma szans żeby się podniosła? Nie wiem co robić z lekami wizytę mam dopiero w poniedziałek. Jestem załamana.
Liliana87
Tak, samej jest mi ciezko uwierzyć w to,ze tak szybko maz mi dzis zrobił pierwszy zastrzyk- nie bylo zle, ale oczywiscie z zamknietymi oczami lezalam grzecznie [emoji23]Już stymulacja , super trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dzis widzialam w klinice tyle kobiet z brzuszkami wiem,ze przychodza tam tez kobiety na wizyty po naturalnym zajsciu w ciaze, ale jak je widzialam to jakos tak spokojnie się poczulam
Śliwka12345
Coś ostatnio tu na forum same zle wiadomości
Linaaa
Mamy jeszcze 2 zarodki. Próbować dalej czy się badać? Nie wiem co trzeba zbadać podstawowe badania mamy w porządku. Pomożecie?Dziewczyny beta spadła z 8 w 6dpt na 4 w 8dpt. Czyli już nie ma szans żeby się podniosła? Nie wiem co robić z lekami wizytę mam dopiero w poniedziałek. Jestem załamana.
Vinszka
Justynka było miło Cię poznać wirtualnie.
U mnie tez wynik negatywny. Dziś był robiony test. Było płaczu i żalu bo to nasz 1raz ale nie , nie. My się tak szybko nie poddamy. Będziemy walczyć do końca.
Teraz czekam na @ i mamy 2 miesiące przerwy żeby jajniki doszły do siebie.
Nie stety nie mamy żadnych mrozaczkow wiec pewnie czeka nas od nowa cała procedura. Teraz wiem jak to wyglada wiec życzę nam wszystkim mniej stresu. Bo stres wcale nie jest nam do niczego potrzebny a pogarsza nasza psychikę.
Teraz czas na odpoczynek a później wracamy do działania.
Życzę wszystkim powodzenia.
[emoji3525] przykro mi, odpocznij zażywaj suplementy i walcz dalej. Niestety niektórym potrzeba więcej czasu, ale były i tu uparte waleczne babeczki i teraz już tuła maleństwa. [emoji8]
Witajcie dziewczyny. My dzis mielismy wizytę w klinice. Dzis tez zaczynamy stymulację,idziemy krotkim protokołem. Nastepna wizyta w poniedzialek. Juz dzis uzupelnilismy wszystkie dokumenty i musielismy wpisac ile zarodkow podac, jesli sie uda wystymulowac. Wyboru nie mielismy, ze wzgledu na wiek i przebyta pozamaciczna powiedzial,ze podadza tylko 1 by nie ryzykowac ciazy mnogiej. Prosze trzymajcie kciuki aby ladnie lek wystymulowal. Czy powinnam o czyms wiedziec w trakcie stymulacji? Czegos unikac?
A, musze do punkcji odstawic polocard, zeby nie doszlo do krwotoku.
[emoji110][emoji110]
Dziewczyny beta spadła z 8 w 6dpt na 4 w 8dpt. Czyli już nie ma szans żeby się podniosła? Nie wiem co robić z lekami wizytę mam dopiero w poniedziałek. Jestem załamana.
[emoji24] To chyba najgorsze, jak człowiek zaczyna się cieszyć, a po kolejnych dniach tą radość utraci. Strasznie smutny dziś dzień [emoji3525]
Musisz skonsultować to z lekarzem. Ja nie wiem kiedy leki powinno się odstawiać.
@Justyska13 będziemy tęsknić i czekać.
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
My po 2 transferze badaliśmy trombofilie i kariotyp a po 3 immunogie myślę że zawsze warto zbadać bo zarodki na wagę złota sąMamy jeszcze 2 zarodki. Próbować dalej czy się badać? Nie wiem co trzeba zbadać podstawowe badania mamy w porządku. Pomożecie?
Śliwka12345
A ty badalas zarodki?My po 2 transferze badaliśmy trombofilie i kariotyp a po 3 immunogie myślę że zawsze warto zbadać bo zarodki na wagę złota są
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
Nie zarodków nie badaliśmy bo to niby bardzo duży koszt ...A ty badalas zarodki?
reklama
Witajcie dziewczyny. My dzis mielismy wizytę w klinice. Dzis tez zaczynamy stymulację,idziemy krotkim protokołem. Nastepna wizyta w poniedzialek. Juz dzis uzupelnilismy wszystkie dokumenty i musielismy wpisac ile zarodkow podac, jesli sie uda wystymulowac. Wyboru nie mielismy, ze wzgledu na wiek i przebyta pozamaciczna powiedzial,ze podadza tylko 1 by nie ryzykowac ciazy mnogiej. Prosze trzymajcie kciuki aby ladnie lek wystymulowal. Czy powinnam o czyms wiedziec w trakcie stymulacji? Czegos unikac?
Pij bardzo dużo wody, pamiętaj o tym aby nie brać leków przeciwbólowych (Apap i Pyralgina dozwolone po kontakcie z lekarzem).Witajcie dziewczyny. My dzis mielismy wizytę w klinice. Dzis tez zaczynamy stymulację,idziemy krotkim protokołem. Nastepna wizyta w poniedzialek. Juz dzis uzupelnilismy wszystkie dokumenty i musielismy wpisac ile zarodkow podac, jesli sie uda wystymulowac. Wyboru nie mielismy, ze wzgledu na wiek i przebyta pozamaciczna powiedzial,ze podadza tylko 1 by nie ryzykowac ciazy mnogiej. Prosze trzymajcie kciuki aby ladnie lek wystymulowal. Czy powinnam o czyms wiedziec w trakcie stymulacji? Czegos unikac?
Ja podczas stymulacji bardzo opuchłam ale czułam się doskonale. Miałam lekka hiperstymulacje ale już jest lepiej. Wyhodowałam 12 jajeczek, do blastocyty przetrwało 5. Jeden maluszek jest już we mnie, czekam na to abym mogła zrobić beta hcg. Najważniejsze to podchodzić optymistycznie ! Na pewno lekarz dobierze dla Ciebie najlepsze leki i będziesz co kilka dni podglądać na usg ilość pęcherzyków. Trzymam kciuki ! Cała procedura jest do przeżycia
Podziel się: