reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny co to jest ten Test UMA i czemu ma służyć wlew z autosibanu?
Tak ten test okresla jak czesto sa skurcze macicy. Polega to na nagrywaniu usg macicy a potem oglada sie to w przyspieszeniu i liczy te skurcze. Ja liczylam razem z pania doktor. Trwa to chyba 5 minut..czasu nie jestem pewna bo mi die strasznie dluzyło. Atosiban ma wyciszyc te skurcze. Wlew robi sie w dniu transferu. Koszt u mnie w klinice to 700zł. Wiec dosc sporo. U mnie i tak beta najwieksza byla bez atosibanu. Wiec czy to pomaga? Nie wiem.

Witajcie dziewczyny.
Dziękuję po raz kolejny za wsparcie i słowa otuchy, a także za rady.
Gratuluję wszystkim tym krórym się przez te dni udało i tym którzy zobaczyli swoje szczęścia na monitorach.
Ciąży trojaczej to chyba bardzo dawno nie było i to jeszcze z podziału zarodka więc gratuluje i życzę spokojnej ciąży @Pyśka9971
Dziś ostatecznie odstawiam leki BETA wykonana w dwóch laboratoriach wynosi 7,0 i 7,56 wiec nadaj spada.
Doszło do implantacji i w sytuacji kiedy wynik osiągnął 21 w piątek, to zaczęło się coś dziać i wynik spadł. Jednym słowem mówiąc wychodzi u na słabe nasienie i słabe zarodki mimo blastek.
Czekam teraz na miesiączkę i później na wizytę kontrolną. Plan "B" jest taki że odpoczywamy, ja muszę wyciszyć emocje i dać czas mężowi ale by też nie zapomniał o ivf. Nie wiem ile to potrwa, czas pokaże. Musimy zająć się teraz sobą.

Dziewczyny bardzo proszę by ktoś przejął kalendarz, nie jest to trudne ale wymaga chwilki, a szkoda by kalendarz został legendą.

Ja na razie opuszczam Was z bólem serca,ale mam nadzieje że kiedyś wrócę.

aaa mam do sprzedania całe opakowanie progesteronu besins 15tab.
i 8 ampułek prolutexu zapraszam bo inaczej się zmarnują.

Pozdrawiam Justyna

reklama
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
LIPIEC to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-07-31 MeganM beta✊ ✊ ✊
2019-07-31 Pala podglądanie maluszka❤️
2019-07-31 Kurcia wizyta, podgląd maluszka ❤️
2019-08-01 cytrynka122 wizyta pęcherzykowa
2019-08-01 Artemida90 podgladanie jajeczek II
2019-08-02 Pójdźka transfer
2019-08-04 monikao777 transfer
2019-08-05 Pójdźka beta I✊ ✊ ✊
2019-08-05 Linaaa beta III✊ ✊ ✊
2019-08-07 anulka36 wizyta serduszkowa❤️
2019-08-08 pójdźka beta II✊ ✊ ✊
2019-08-08 Vinszka podglądanie maluszka❤️