Pójdźka
Fanka BB :)
Dziękuje :-*Atozyban jest na skurcze macicy, nie jestem więc pewna ale może ten test ma określić poziom skurczy macicy, wiem, że kobiety robią coś takiego :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje :-*Atozyban jest na skurcze macicy, nie jestem więc pewna ale może ten test ma określić poziom skurczy macicy, wiem, że kobiety robią coś takiego :-*
No tak pewnie że takZrób za 2 dni przyrost.
Czego nie nie robi dla takiego szczęścia i to jeszcze x 3 ☺ dasz radę ☺
Ja w 6 robiłamJa zrobilam juz w 5dpt ;-)
Tak ten test okresla jak czesto sa skurcze macicy. Polega to na nagrywaniu usg macicy a potem oglada sie to w przyspieszeniu i liczy te skurcze. Ja liczylam razem z pania doktor. Trwa to chyba 5 minut..czasu nie jestem pewna bo mi die strasznie dluzyło. Atosiban ma wyciszyc te skurcze. Wlew robi sie w dniu transferu. Koszt u mnie w klinice to 700zł. Wiec dosc sporo. U mnie i tak beta najwieksza byla bez atosibanu. Wiec czy to pomaga? Nie wiem.Dziewczyny co to jest ten Test UMA i czemu ma służyć wlew z autosibanu?
Ja miałam robiony test Ula, trwało to 5 minut. U mnie wyszła górną granicą normy 10 skurczu, ale lekarz nie kazał robić wlewu.Dziewczyny co to jest ten Test UMA i czemu ma służyć wlew z autosibanu?
Ja brałam dwa ostanie transfery i się nie udało.Beta nawet nie drgnęła.
Dziewczyny czy któraś stosowała accofil i się po nim udało bądź nie udało?
Przez pierwszy miesiąc coś na wyciszenie i oczyszczenie a potem encorton i ten accofil. Nic więcej. Miałam nie prawidłowe kiry a ty?A co jeszcze masz dodatkowo do tego asccofilu