Forget-me-not...
Fanka BB :)
Justynka kochanie... tak przykro sie robi jak czytam tą Twoją wiadomość i że musisz Ty i my wszystkie taką ciężką drogę przechodzić...[emoji22]Witajcie dziewczyny.
Dziękuję po raz kolejny za wsparcie i słowa otuchy, a także za rady.
Gratuluję wszystkim tym krórym się przez te dni udało i tym którzy zobaczyli swoje szczęścia na monitorach.
Ciąży trojaczej to chyba bardzo dawno nie było i to jeszcze z podziału zarodka więc gratuluje i życzę spokojnej ciąży @Pyśka9971
Dziś ostatecznie odstawiam leki BETA wykonana w dwóch laboratoriach wynosi 7,0 i 7,56 wiec nadaj spada.
Doszło do implantacji i w sytuacji kiedy wynik osiągnął 21 w piątek, to zaczęło się coś dziać i wynik spadł. Jednym słowem mówiąc wychodzi u na słabe nasienie i słabe zarodki mimo blastek.
Czekam teraz na miesiączkę i później na wizytę kontrolną. Plan "B" jest taki że odpoczywamy, ja muszę wyciszyć emocje i dać czas mężowi ale by też nie zapomniał o ivf. Nie wiem ile to potrwa, czas pokaże. Musimy zająć się teraz sobą.
Dziewczyny bardzo proszę by ktoś przejął kalendarz, nie jest to trudne ale wymaga chwilki, a szkoda by kalendarz został legendą.
Ja na razie opuszczam Was z bólem serca,ale mam nadzieje że kiedyś wrócę.
aaa mam do sprzedania całe opakowanie progesteronu besins 15tab.
i 8 ampułek prolutexu zapraszam bo inaczej się zmarnują.
Pozdrawiam Justyna
Odpocznijcie trochę od tego tematu... trzeba troszkę też pożyć normalnym życiem żeby nie zwariować...
Wierzę ze niedlugo do nas wrócisz.
Czekamy na Ciebie!!!Przytulam[emoji8]