reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja się wykończę. Biorę metypred od 2,5 miesiąca, z głowy to mi już połowa włosów zleciała, hemoroidy już były, a teraz po raz 3 czy 4 zapalenie intymne. Noooo przecież to nie jest dla ludzi :growl: Czekam na okres i się zastanawiam czy diabeł się nie spóźni czy coś, bo już wzięłam antybiotyk a tu dalej ***** wróciło ... :angry:
podmywam się wodą z octem jabłkowym (pomagało ale teraz znowu lipa) mam jeszcze neovaginal i czopki ... i chyba będę musiała je użyć. Clotrimazum mi się skończyło ;(( Wykończyć się można. Co mogę zrobić z takich naturalnych rzeczy ?
Na Islandii nie oczywiście nie kupie ..

Sama nie dam rady walczyc. A maz ciezki kawal niestety wiec marny moj teraz czas. W was mam rylko wsparcie. On nie rozumie ze tu zarodki byly moze nie takie tylko ze ja cos zrobilam nie tak ale szkida gadać. Ciezko mi bedzie yc ze świadomością nie bycia matka na dzien dzisiejszy. Moze kiedys uda mi sie go przekonac do dqlszej walki ale teraz na pewno nie.
Przykro czytac ze nie masz wsparcia w najbliższym czlowieku.
Ale mysle ze jeszcze do tego dojrzeje j wystartujecie znowu.
Zmien klinike, pokonsultuj sie gdzies.
Plan B jest najlepsza opcja wychodzenia z porazki.

Dziewczyny ja się wykończę. Biorę metypred od 2,5 miesiąca, z głowy to mi już połowa włosów zleciała, hemoroidy już były, a teraz po raz 3 czy 4 zapalenie intymne. Noooo przecież to nie jest dla ludzi :growl: Czekam na okres i się zastanawiam czy diabeł się nie spóźni czy coś, bo już wzięłam antybiotyk a tu dalej ***** wróciło ... :angry:
podmywam się wodą z octem jabłkowym (pomagało ale teraz znowu lipa) mam jeszcze neovaginal i czopki ... i chyba będę musiała je użyć. Clotrimazum mi się skończyło ;(( Wykończyć się można. Co mogę zrobić z takich naturalnych rzeczy ?

Może spróbuj kupić rumianek bądź szałwię? Zaparzyć ciepła woda i się spróbować podmywac 2x3 dziennie.

Sama nie dam rady walczyc. A maz ciezki kawal niestety wiec marny moj teraz czas. W was mam rylko wsparcie. On nie rozumie ze tu zarodki byly moze nie takie tylko ze ja cos zrobilam nie tak ale szkida gadać. Ciezko mi bedzie yc ze świadomością nie bycia matka na dzien dzisiejszy. Moze kiedys uda mi sie go przekonac do dqlszej walki ale teraz na pewno nie.

Justys, mam nadzieję że on ci nie powiedział, że ty coś zrobiłaś bo jeśli tak to mam ochotę do was przyjechać i nakopac mu do d..py...
Wszelkie artykuły o ciazach biochemicznych mówią, że to jest wada genetyczna zarodka albo puste jajo i organizm już tak wcześnie się orientuje dlatego usuwa zarodek. Przypuszcza się, że 50 - 60% wszystkich ciąż kończy się jako biochem, tylko w naturalnych nikt tego nie zauważa, tylko traktuje jako spozniajacy się okres. Sa też badania pokazujące, że przy ivf jeśli doszło do cb to jest większe prawdopodobieństwo, że kolejny transfer kończy się udana ciąża, więc umawiaj wizytę a w międzyczasie przekonaj męża.
Najlepiej, żeby były 3 miesiące różnicy pomiędzy stymulacjami, więc kolejny cykl odpuść (jedz na wakacje, idź na masaż, do kosmetyczki, jedz z koleżanką do spa itpm) a potem startuj.

Z naturalnych może podmywanie rumiankiem?Mi pomogło bardzo:)

reklama
Dziewczyny mam wynik beta 609,83 wg kalkulatora przyrost w normie :)

Gratulavje❤️❤️ Teraz za serduszko✊✊✊
Dziewczyny u mnoe juz po wszystkim beta spadla do 10.
Kochana zrob jeszcze powtórkę bety, bo jak dziewczyny piszą, byc może tylko jeden się poddał. A jeśli nie uda się, to wypacz się i zbieraj siły do dalszej walki. A M daj trochę czasu, przetrawi, przemyśli i pewnie sam tez bedzie chciał walczyć. Z tymi chłopami to na spokojnie trzeba.

Do góry