reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A powiedzcie mi dziewczyny ktory z tych protokolow jest lepszy, skuteczniejszy..czy krotki czy dlugi? Macie jakies doswiadczenia?
Myślę, że to sprawa indywidualna. Miałam i jeden, i drugi. W długim miałam standardowe dawki hormonów i wyhodowałam całe nic. Stymulacja została przerwana. W krótkim większa dawka hormonów i 13 komórek pobranych :)

@Justyska13 Bardzo mi przykro :(

Gdzie są krótsze terminy do dr Paśnika? Łódź czy Warszawa? W Łodzi przyjmuje tylko w apc? W Warszawie tylko dwie soboty w miesiącu z tego co widzę...

reklama
Ja zaczelam stopniowo schodzic w 7tc. Ale stopniowo. Przestalam zupelnie brac chyba w 9t i kilka dni.
Ale przy crio estrofem jest konieczny dopoki trofoblast sam nie zacznie produkowac estradiolu.
Tak właśnie mi sie wydawało, ze profesorek coś mówił o barierze 8 tygodnia. Dobrze, ze nie posłucham pani doktor i nie odstawiłam całkowicie. Dziękuję :) mam tylko nadzieję, ze zmniejszona dawka nie zaszkodziła... No i mozna sie wkurzyc bo jedna kilinka a takie glupoty wciskają.

Przykro mi bardzo, Justys :( :( :(
Tak jak pisała Kurcia - była implantacja a to jest ważne, bo wiesz jaki zestaw leków/badań działa. Dzisiaj się wyplacz a jutro popraw koronę i walcz dalej bo już wiesz ze możesz wygrać :*
Sama nie dam rady walczyc. A maz ciezki kawal niestety wiec marny moj teraz czas. W was mam rylko wsparcie. On nie rozumie ze tu zarodki byly moze nie takie tylko ze ja cos zrobilam nie tak ale szkida gadać. Ciezko mi bedzie yc ze świadomością nie bycia matka na dzien dzisiejszy. Moze kiedys uda mi sie go przekonac do dqlszej walki ale teraz na pewno nie.

Dziewczyny u mnoe juz po wszystkim beta spadla do 10.
Justynko jako starsza koleżanka mówiłam ci że jak miałaś w paren..blastki to prawie masz wróbla w garści. Teraz była implantacja więc zabieraj się za przekonywanie męża masz 3 miesiące dzwoń do novum dr taszycka dr zamora dr wojewódzki. Dziś tulę cię mocno ale wbrew wszystkiemu jest dobrzr po czymś takim z reguły jest zdrowa ciąża. Od jutra działaj buduj tratwę ratunkową umów wizytè najwyżej odwołasz. Niestety tak to jest w tej niepłodności raz góra raz dół.

reklama
Sama nie dam rady walczyc. A maz ciezki kawal niestety wiec marny moj teraz czas. W was mam rylko wsparcie. On nie rozumie ze tu zarodki byly moze nie takie tylko ze ja cos zrobilam nie tak ale szkida gadać. Ciezko mi bedzie yc ze świadomością nie bycia matka na dzien dzisiejszy. Moze kiedys uda mi sie go przekonac do dqlszej walki ale teraz na pewno nie.
Jeszcze się taki nie urodził który wytrzyma z babą która chce być w ciąży. Tylko już jedź do najlepszych skoro kolejne podejścia tyle cię emocjonalnie kosztują. Dasz radę. Mąż też człowiek;)

Do góry