reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dostałam wynik i mam 92,4 7dpt blastki z tym ze dostałam zastrzyk z ovitrelle 2 fbi przed transferem
Nawet jeżeli zostało coś z zastrzyku to na pewno nie tyle, dlatego gratulacje kochana ☺️ jak chcesz sprawdź sobie na stronce ile mogło jeszcze zostać
Dostałam wynik i mam 92,4 7dpt blastki z tym ze dostałam zastrzyk z ovitrelle 2 fbi przed transferem
Kochana moje gratulacje ☺️ jak chcesz sprawdź sobie na stronie ile mogło Ci jeszcze zostać w krwi Link do: HCG-Abbau-Rechner

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałąm i pojechałam zrobić bete .Kupiłam też 2 testy ciążowe. Przyjechalam i zrobiłam,wyszła cieniutka 2 kreska,i do tego był już nawet wynik z bety-23,70 czyli wczesna ciąża.Jak ja się cieszę.To cud .Staraliśmy się kilkanaście lat o dziecko.Wiadomo,ze jeszcze za wcześnie ,muszę czekać do potwierdzenia usg,ale tak bardzo się cieszę.
Gratulacje ☺️ dzisiaj dzień dobrych nowin ☺️

Anulka!!! cuwowniieeee gratuluję:) który to dzień pt ilu dniowca?
Dziś 6 dzień od transferu.Transfer był 6 lipca. Miałam jeden zarodek tylko ,mrozak, wczesną blastocyste. Lekarz mówił,że mamy 30 % szans,a tu taka niespodzianka,.. trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny,oby dla was też się szczęście uśmiechnęło.

Lecze sie w niemczech, ta klinika jest w kolonii, a ta lekarka jest szefem tej kliniki. Dzwonili do mnie po 11, klinika czynna do 13. Zanim dojechalismy 50 km to byla 12.30. Potem "szybko" transfer i do domu. Jak zadzwonilismy o 13.15 to juz nikt nie odebral... Po punkcji mam przepisany famenita 3x1, aspiryna 1x1, estrifam 2x1 i teraz duphaston 2x1. Wiem, ze w pl przepisywany jest estrofem, ale to pewnie to samo co estrifam, do tego duphaston. Nawet nie wiem na co jest famenita... musze dopiero o tym poczytac...
Famenita to Progesteron

czytam to i nie wierzę!!!!!! co to za klinika???
o zgrozo!
Kochana ten duphaston musisz brać dalej, nic więcej nie dostałaś? estrofem? luteina?
a masz możliwość zadzwonienia do tej kliniki na konsultacje telefoniczną?
Estrofem, duphaston i famenite dostalam. Mialam rozpisane wszystko oprocz duphastonu. Po transferze zapytalam sie czy mam tez go brac. Doktor odp, ze zgodnie z rozpiska, tylko, ze ja na tej rozpisce go nie mialam... na koniec dala recepte na duphaston i powiedziala, ze mam go brac 2 razy dziennie... ale od kiedy to juz zapomniala... klinika byla czynna do 13, przez weekend jest zamknieta

Czy jest tu ktoś, kto brał PROPRANOLOL w ciąży przy chorobie tarczycy? Albo może wiecie czy jest jakieś forum z dziewczynami co zaszły w ciążę z problemami tarczycy.?

Estrofem, duphaston i famenite dostalam. Mialam rozpisane wszystko oprocz duphastonu. Po transferze zapytalam sie czy mam tez go brac. Doktor odp, ze zgodnie z rozpiska, tylko, ze ja na tej rozpisce go nie mialam... na koniec dala recepte na duphaston i powiedziala, ze mam go brac 2 razy dziennie... ale od kiedy to juz zapomniala... klinika byla czynna do 13, przez weekend jest zamknieta
Bierz ten duphastin od już...
Gdzie ta klinika?

reklama
Współczuję Ci kochana ...tyle cierpienia ...trzymam kciuki, żeby się udało.
Swoją drogą to naprawdę .....masakryczne zachowanie .

Do góry