Butelka123
Zaciekawiona BB
Dostałam wynik i mam 92,4 7dpt blastki z tym ze dostałam zastrzyk z ovitrelle 2 fbi przed transferem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7dpt , ale ja bardzo ostrożnie podchodzę do wyniku bo po 1 transferze beta mi spadła wiec czekam co będziea ktory dpt masz dzisiaj?
Ja chodze po scianach, nie mam jeszcze bety, nic nie wiem
mnie się wydaje, że GRATULUJĘ taki poziom nie utrzymywałby się po ovitrelleDostałam wynik i mam 92,4 7dpt blastki z tym ze dostałam zastrzyk z ovitrelle 2 fbi przed transferem
musi być dobrze! a wtedy też miałaś taki wysoki wynik?7dpt , ale ja bardzo ostrożnie podchodzę do wyniku bo po 1 transferze beta mi spadła wiec czekam co będzie
Powtarzam w poniedziałek , wtedy 7dpt miałam 38, 9 -53 a 11 - 34.musi być dobrze! a wtedy też miałaś taki wysoki wynik?
Az sie popłakałam ze szczęścia czytając twoj wpis, oj zycze ci z całego serducha zeby twoje szczescie juz sie nigdy nie kończyłoDziewczyny, musiałam ochłonąć....przekazać mężowi - on też ostrożnie na razie podchodzi, powiedział, że jeszcze będzie czas na radość....wiecie, ja nadal nie dowierzam....serio, mam sto myśli w głowie i głównie, żeby ta beta rosła!!! ja oszaleje do poniedziałku! do tego ta maoa tarczyca i podwyższone ft4 mnie bardzo niepokoi....
Przyznam wam się do czegoś. Wstałam rano, miałam ostatni test ciążowy w domu ten o czułości 10, zrobiłam...od razu wylazła jedna krecha, więc włożłam do torebki, poszłam na badania. Wyjmując portfel do płacenia wyjął mi się ten test- patrze a tam cień ciecia drugiej kreski, myślałam, że mi się w oczach mieni bo naprawde bardzo bardzo słaby...myślałma sobie w głebi duszy jak otwierałam ten wynik: Boże, niech będzie powyżej 5 bo dziewczyny pisały, że taki wynik to szansa...serio, myślałam, że to pomyłka i przecinek źle się postawił ....patrzyłam i patrzyłam
Dziewczyny DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIMMMM za wsparcie i za to, że jesteście dzięki Wam przetrwałam
Oczywiście to dopiero początk, ale dla mnie to bardzoo dużooo, że zagnieżdził się zarodek. Do tej pory 7-8 dzień to już było po wszystkim. Ale tak bardzo mocno wierzyłam w ten zarodek! a jak embriolog przed transferem powiedziała, że po rozmrożeniu stał sie szybko morulą i bardzo dobrze rokuje to uwierzyłam w niego podwójnie!!! i wierzę dalej! wierzę, że dalej pięknie się wgryza i zostanie na 9 miesięcy
wiem, powinnam się tu mega cieszyć i w głębi serca tak jest, ale po tylu latach oglądania ciągle 1 krechy na testach ....chyba coś mam z głową
Miałam zacząć dobrą passę to zaczęłam ...oby tylko beta rosła.
Także dziewczyny, czekam na resztę "lipcówek" da się!!!!!
Jagoda trzymam mocno kciuki za przyrost to ile ci dziś beta wskazała?musi być dobrze! a wtedy też miałaś taki wysoki wynik?
Anulka myślę, że możesz robić 7dpt blastocysty powinna już coś wykazać, niemniej w poniedziałek bez względu na wynik dobrze będzie powtórzyć, bo czasem zarodek lubi się później wgryźć. Buziaki i powodzenia!
Dziewczyny nie wytrzymałąm i pojechałam zrobić bete .Kupiłam też 2 testy ciążowe. Przyjechalam i zrobiłam,wyszła cieniutka 2 kreska,i do tego był już nawet wynik z bety-23,70 czyli wczesna ciąża.Jak ja się cieszę.To cud .Staraliśmy się kilkanaście lat o dziecko.Wiadomo,ze jeszcze za wcześnie ,muszę czekać do potwierdzenia usg,ale tak bardzo się cieszę.Powinno już coś wyjść.
Anulka!!! cuwowniieeee gratuluję który to dzień pt ilu dniowca?Dziewczyny nie wytrzymałąm i pojechałam zrobić bete .Kupiłam też 2 testy ciążowe. Przyjechalam i zrobiłam,wyszła cieniutka 2 kreska,i do tego był już nawet wynik z bety-23,70 czyli wczesna ciąża.Jak ja się cieszę.To cud .Staraliśmy się kilkanaście lat o dziecko.Wiadomo,ze jeszcze za wcześnie ,muszę czekać do potwierdzenia usg,ale tak bardzo się cieszę.