Super wiadomość przypomnij ile dni po transferze?Dziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
reklama
motylek24
Fanka BB :)
No i co, no i co....a pisałam że nic złego się nie wydarzyło a jak widać jest dobrze....teraz wielkie kciuki za przyrodyDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Wow!! Gratulacje !!!!!!Dziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Justyska13
Olbjaaaa super kochana. No widzisz gratulujęDziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Powiem wam dziewczyny ze od wczoraj mam się tragicznie. Mój cały optymizm spadł. Dostałam miesiączkę bóle straszne i wszystko widzę w czarnych barwach. W sumie tylko leżę i jakoś się z tego doła podnieść nie mogę. Próbowałam zrobić termin na histeroskopie. Tak jak lekarz kazał. Niestety nie mają w tym miesiącu już miejsc.. Wszystko jakoś beznadziejnie. Nie lubię się ogólnie nad sobą uzalac i wcale nie lubię siebie takiej umazanej.. Ale chyba gdzies to wszystko mnie puścilo i musiałam wyrzucić ten żal z siebie ehhh..
Wierzyłam, że się uda!!!! Masz baaaardzo wysoką betę nak na ten dzień Jesteś WIELKA!Dziewczyny, dochodzę do siebie, beta 50.9!!!!!!!
Justyska13
dziewczyny ja po wizycie. Ponoć endometrium tlusciutkie. Estrofem i sildenafil zostaja do czwartku. Od jutra wlaczqm proga, transfer w czwartek to bedzie 16 dc i nie zrobi mi go moj lekarz bo leci do Stanow wiec inny lekarz bedzie robil. Tsh mam kontrolowac. Na opryche zqpisal mi heviran i mam barc.
Ej nie za wczesni nie 16 dc ten transfer Z blastkami?
Ej nie za wczesni nie 16 dc ten transfer Z blastkami?
jagodaaga
Boże, nie wierzę, naprawdę siedzę i nie mogę uwierzyć...trzęsę się i płacze . Boże...tak bardzo dziewczyny wierzylam w mojego kropka.Wierzyłam, że się uda!!!! Masz baaaardzo wysoką betę nak na ten dzień Jesteś WIELKA!
Teraz myślę żeby ta beta rosła ...powinnam jutro ją zrobić?? Progesteron urósł do 40 z 32.
.
Ostatnia edycja:
reklama
jagodaaga
Naprawdę wysoka?? jejkuu, niech rośnie, niech rośnie....teraz tego się obawiam.....Wierzyłam, że się uda!!!! Masz baaaardzo wysoką betę nak na ten dzień Jesteś WIELKA!
Podziel się: