reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiem wam dziewczyny ze od wczoraj mam się tragicznie. Mój cały optymizm spadł. Dostałam miesiączkę bóle straszne i wszystko widzę w czarnych barwach. W sumie tylko leżę i jakoś się z tego doła podnieść nie mogę. Próbowałam zrobić termin na histeroskopie. Tak jak lekarz kazał. Niestety nie mają w tym miesiącu już miejsc.. Wszystko jakoś beznadziejnie. Nie lubię się ogólnie nad sobą uzalac i wcale nie lubię siebie takiej umazanej.. Ale chyba gdzies to wszystko mnie puścilo i musiałam wyrzucić ten żal z siebie ehhh..

dziewczyny ja po wizycie. Ponoć endometrium tlusciutkie. Estrofem i sildenafil zostaja do czwartku. Od jutra wlaczqm proga, transfer w czwartek to bedzie 16 dc i nie zrobi mi go moj lekarz bo leci do Stanow wiec inny lekarz bedzie robil. Tsh mam kontrolowac. Na opryche zqpisal mi heviran i mam barc.
Ej nie za wczesni nie 16 dc ten transfer Z blastkami?

Wierzyłam, że się uda!!!! Masz baaaardzo wysoką betę nak na ten dzień ;) Jesteś WIELKA!
Boże, nie wierzę, naprawdę siedzę i nie mogę uwierzyć...trzęsę się i płacze . Boże...tak bardzo dziewczyny wierzylam w mojego kropka.
Teraz myślę żeby ta beta rosła ...powinnam jutro ją zrobić?? Progesteron urósł do 40 z 32.

reklama
Do góry