reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przykro mi bardzo[emoji20]
Nie na takie wieści zawsze czekamy... powtórz bete jeszcze dla pewnosci...
Tak Jaroslaw Pasnik. Nr tel tez znajdziesz w necie przyjmuje w APC w Łodzi i w Salve medica w Warszawie.
Badania sa drogie i nie zawsze wszystkie wszystkim zleca... dostosowuje do przypadku...
Jak bedziesz chciala to moge Ci wypisać co ja robilam...
Super. Dziękuję bardzo. Jeśli możesz to powiedz mi czy powinnam sama zrobić jakieś badania przed wizytą, czy dopiero on mi powie na wizycie co zrobić?

reklama
Mam wyniki krzywej insulinowej i glukozowej, proszę Was laski o pomoc, bo lekarz ogólny oczywiście stwierdził że wszystko jest ok, ale mi się tak krzywa insulinowa nie podoba....przy okazji wrzucę jeszcze homocysteine i prolaktynę.

Załączniki

• received_1010474496010615.jpeg
    received_1010474496010615.jpeg
    597,1 KB · Wyświetleń: 83
  • received_338871527035863.jpeg
    received_338871527035863.jpeg
    715,4 KB · Wyświetleń: 82
  • received_434716070451767.jpeg
    received_434716070451767.jpeg
    158,6 KB · Wyświetleń: 78
Dziewczyny w tym cyklu mam.brac relanium 3 razy dziennie plus nospa forte 3 razy dziennie i magnez 3 razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to relanium mnie nie uzalezni? Moze to glupie pytanie ale tal mnie wzielo jakos

Dziewczyny w tym cyklu mam.brac relanium 3 razy dziennie plus nospa forte 3 razy dziennie i magnez 3 razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to relanium mnie nie uzalezni? Moze to glupie pytanie ale tal mnie wzielo jakos

Jest taka możliwość, jedz troszkę więcej. Zmuszaj się, nic nie zrobisz innego ;) ja teraz tak zaczęłam i zobaczymy czy przekroczę 50 kg
Właśnie muszę się zmuszać do jedzenia ale nie dam rady i tak dużo jem.
Teraz mam taki okres że dużo na głowie ale od soboty będę wolna. Miałam na głowie prace kurs i lekarzy przez rok padam ale ostatni egzamin w sobotę i wtedy zostaje praca to się ogarnie
I biorę się od poniedziałku za badania muszę zrobić homocysteine powtórzyć kwas foliowy i prolaktyne???
Nie wiesz może w które dni cyklu się to robi???

Niestety cud się nie zdarzył - beta 4,4.

Dziś już chyba pozwolę sobie na łzy...
a jutro zaczynam walkę dalej
kurcze kochana wierzyłam jednaj że się uda, kurcze... przykro mi bardzo... ale masz jeszcze mrożaczki więc nie poddawaj się i walcz... popłacz sobie a później na spokojnie pomyśl co dalej, może teraz juz trzeba ogarnąć te szczepienia... tulę mocno

Ja brałam i wcale mnie do nich nie ciągnie, a kilka mi zostało. [emoji14]
W dniu transferu miałam ich do lykniecia, uwaga! 6 sztuk [emoji85]

Mam wyniki krzywej insulinowej i glukozowej, proszę Was laski o pomoc, bo lekarz ogólny oczywiście stwierdził że wszystko jest ok, ale mi się tak krzywa insulinowa nie podoba....przy okazji wrzucę jeszcze homocysteine i prolaktynę.
kochana wg nie to glukoza po 2h powinna być podobna do tej na czczo a ona ci rośnie tak samo insulina po 2h dalej rośnie, prolaktyne też masz wysoką tylko który dzień cyklu miałaś przy robieniu prolaktyny bo to jest istotne, czy przed badaniem tzn 2 dni nie współżyłaś i nie miałaś jakiegoś nerwa, stresu bo to wszystko podwyższa prolaktynę. Homocysteina ładna

Właśnie muszę się zmuszać do jedzenia ale nie dam rady i tak dużo jem.
Teraz mam taki okres że dużo na głowie ale od soboty będę wolna. Miałam na głowie prace kurs i lekarzy przez rok padam ale ostatni egzamin w sobotę i wtedy zostaje praca to się ogarnie
I biorę się od poniedziałku za badania muszę zrobić homocysteine powtórzyć kwas foliowy i prolaktyne???
Nie wiesz może w które dni cyklu się to robi???
prolaktyne do 2- 5 dnia cyklu lub jeśli cykle 28 dniowe to ok 21 dnia cyklu,

reklama
Do góry