Super. Dziękuję bardzo. Jeśli możesz to powiedz mi czy powinnam sama zrobić jakieś badania przed wizytą, czy dopiero on mi powie na wizycie co zrobić?Przykro mi bardzo[emoji20]
Nie na takie wieści zawsze czekamy... powtórz bete jeszcze dla pewnosci...
Tak Jaroslaw Pasnik. Nr tel tez znajdziesz w necie przyjmuje w APC w Łodzi i w Salve medica w Warszawie.
Badania sa drogie i nie zawsze wszystkie wszystkim zleca... dostosowuje do przypadku...
Jak bedziesz chciala to moge Ci wypisać co ja robilam...
reklama
Mam wyniki krzywej insulinowej i glukozowej, proszę Was laski o pomoc, bo lekarz ogólny oczywiście stwierdził że wszystko jest ok, ale mi się tak krzywa insulinowa nie podoba....przy okazji wrzucę jeszcze homocysteine i prolaktynę.
Załączniki
NadziejaJest
Fanka BB :)
Dziewczyny w tym cyklu mam.brac relanium 3 razy dziennie plus nospa forte 3 razy dziennie i magnez 3 razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to relanium mnie nie uzalezni? Moze to glupie pytanie ale tal mnie wzielo jakos
NadziejaJest
Dziewczyny w tym cyklu mam.brac relanium 3 razy dziennie plus nospa forte 3 razy dziennie i magnez 3 razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to relanium mnie nie uzalezni? Moze to glupie pytanie ale tal mnie wzielo jakos
Właśnie muszę się zmuszać do jedzenia ale nie dam rady i tak dużo jem.Jest taka możliwość, jedz troszkę więcej. Zmuszaj się, nic nie zrobisz innego ja teraz tak zaczęłam i zobaczymy czy przekroczę 50 kg
Teraz mam taki okres że dużo na głowie ale od soboty będę wolna. Miałam na głowie prace kurs i lekarzy przez rok padam ale ostatni egzamin w sobotę i wtedy zostaje praca to się ogarnie
I biorę się od poniedziałku za badania muszę zrobić homocysteine powtórzyć kwas foliowy i prolaktyne???
Nie wiesz może w które dni cyklu się to robi???
Justyska13
kurcze kochana wierzyłam jednaj że się uda, kurcze... przykro mi bardzo... ale masz jeszcze mrożaczki więc nie poddawaj się i walcz... popłacz sobie a później na spokojnie pomyśl co dalej, może teraz juz trzeba ogarnąć te szczepienia... tulę mocnoNiestety cud się nie zdarzył - beta 4,4.
Dziś już chyba pozwolę sobie na łzy...
a jutro zaczynam walkę dalej
Vinszka
Ja brałam i wcale mnie do nich nie ciągnie, a kilka mi zostało. [emoji14]Dziewczyny w tym cyklu mam.brac relanium 3 razy dziennie plus nospa forte 3 razy dziennie i magnez 3 razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to relanium mnie nie uzalezni? Moze to glupie pytanie ale tal mnie wzielo jakos
W dniu transferu miałam ich do lykniecia, uwaga! 6 sztuk [emoji85]
Justyska13
kochana wg nie to glukoza po 2h powinna być podobna do tej na czczo a ona ci rośnie tak samo insulina po 2h dalej rośnie, prolaktyne też masz wysoką tylko który dzień cyklu miałaś przy robieniu prolaktyny bo to jest istotne, czy przed badaniem tzn 2 dni nie współżyłaś i nie miałaś jakiegoś nerwa, stresu bo to wszystko podwyższa prolaktynę. Homocysteina ładnaMam wyniki krzywej insulinowej i glukozowej, proszę Was laski o pomoc, bo lekarz ogólny oczywiście stwierdził że wszystko jest ok, ale mi się tak krzywa insulinowa nie podoba....przy okazji wrzucę jeszcze homocysteine i prolaktynę.
Justyska13
prolaktyne do 2- 5 dnia cyklu lub jeśli cykle 28 dniowe to ok 21 dnia cyklu,Właśnie muszę się zmuszać do jedzenia ale nie dam rady i tak dużo jem.
Teraz mam taki okres że dużo na głowie ale od soboty będę wolna. Miałam na głowie prace kurs i lekarzy przez rok padam ale ostatni egzamin w sobotę i wtedy zostaje praca to się ogarnie
I biorę się od poniedziałku za badania muszę zrobić homocysteine powtórzyć kwas foliowy i prolaktyne???
Nie wiesz może w które dni cyklu się to robi???
reklama
Justyska13
kochana a jaki bierzesz magnez i jaką dawkę?Dziewczyny w tym cyklu mam.brac relanium 3 razy dziennie plus nospa forte 3 razy dziennie i magnez 3 razy dziennie i tak sie zastanawiam czy to relanium mnie nie uzalezni? Moze to glupie pytanie ale tal mnie wzielo jakos
Podziel się: