reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

U mnie też bez szału...progesteron 36 ....nie wiem co myśleć.
Tsh też niestety dobrze nie wyszło....:( Smutno mi dziś bardzo:(
Wiem ze porównując sie z dziewczynami ktore maja wynik okolo 100 to wydaje sie ze 36 to slabo, ale to jest dobry wynik progesteronu. Jak jest powyżej 20 to moim zdaniem jest ok.
Tym bardziej ze robisz wynik przed prolutexem.
Wszystko jest ok. Nie martw sie

reklama
Wiem ze porównując sie z dziewczynami ktore maja wynik okolo 100 to wydaje sie ze 36 to slabo, ale to jest dobry wynik progesteronu. Jak jest powyżej 20 to moim zdaniem jest ok.
Tym bardziej ze robisz wynik przed prolutexem.
Wszystko jest ok. Nie martw sie
Dzięki za słowa otuchy...to TSH mnie dziś kompletnie załamało...:( Ale walczę dalej , ciągle gadam do kropka jak bardzo go kocham:)

Z jakiego powodu ta heparyna?
Ja brałam do końca ciąży, bez wskazań ale zarówno mój lekarz prowadzą jak i ja bałam się odstawić. Lekarka stwierdziła że "mam już swoje lata" i lepiej brać do końca. Potem wylądowałam w szpitalu na trzy miesiące i też mi hepearyny nie odstawili.
Lekarz z Bociana kazał odstawić po pozytywnej becie...
Biorę bez wskazań. Powiedz mi proszę czy Twoja skóra po pewnym czasie reagowala zaczerwienieniem i lekkim swędzeniem na zastrzyki z heparyny? Bo ja mam takie objawy co mnie lekko niepokoi. Dlatego lekarz z kliniki zmienił mi z fraxiparine na clexane ale skóra nadal różnie reaguje chociaż dużo lepiej po zmianie.

Ja brałam do końca ciąży, bez wskazań ale zarówno mój lekarz prowadzą jak i ja bałam się odstawić. Lekarka stwierdziła że "mam już swoje lata" i lepiej brać do końca. Potem wylądowałam w szpitalu na trzy miesiące i też mi hepearyny nie odstawili.
Biorę bez wskazań. Powiedz mi proszę czy Twoja skóra po pewnym czasie reagowala zaczerwienieniem i lekkim swędzeniem na zastrzyki z heparyny? Bo ja mam takie objawy co mnie lekko niepokoi. Dlatego lekarz z kliniki zmienił mi z fraxiparine na clexane ale skóra nadal różnie reaguje chociaż dużo lepiej po zmianie.

Dokładnie tak miałam, początkowo było prawie bez pieczenia, a po kilku dniach Neoparinu zaczęło coraz bardziej boleć, znaczy piekło i miałam zaczerwienione wokół miejsca wbijania przez chwilę, później powoli już nawet siniaki zaczęły się pojawiać, ale zauważyłam, że im bardziej zdecydowane i na raz się wkłuwałam to było lepiej.

Dokładnie tak miałam, początkowo było prawie bez pieczenia, a po kilku dniach Neoparinu zaczęło coraz bardziej boleć, znaczy piekło i miałam zaczerwienione wokół miejsca wbijania przez chwilę, później powoli już nawet siniaki zaczęły się pojawiać, ale zauważyłam, że im bardziej zdecydowane i na raz się wkłuwałam to było lepiej.
A przyjmowałaś zastrzyk i całą ciążę?

Dziewczyny kochane gdzie robiliście in vitro w Poznaniu ?? Czy macie jakieś wiadomości o klinice na Polnej ???bardzo bardzo proszę Was o odpowiedz

reklama
Trzymam kciuki!!
No i moj trzydniowy kropek już ze mną w domku [emoji5] dostałam tydzien zwolnienia, glaszcze brzuszek i leze [emoji5] za 12 dni od dzis mam zrobić bete.
Zarodek klasy A, 9 komórkowy. Najlepszy jaki miałam. Teraz liczymy na cud [emoji5]
Nie dostalam zadnych dodatkowych leków.. (???), w sumie zadnych zalecen poza tym ze mam odpoczac tez nie dostalam...

Do góry