reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Używasz chusteczek nawilżanych zapachowych? Doradzam odstawić je i po prostu często się podmywać samą wodą i zmieniać wkładki . Pieczenie możesz mieć właśnie od tych chusteczek.
Używam chusteczek tych z biedronki do higieny intymnej, kupiłam je z mysla o tym ze jesli mam estrofem brac dowcipnie to moze jepiej bedzie mi najpierw przemyć chusteczka miejsce a później wlozyc tabsa, tym bardziej ze jak mnie zaczela@ zalewac ze chcialam to na mokro oczyścić z tych skrzepow. Same rozumienie cgcialam to bardzo higienicznie zrobic tym bardziej ze robie tobtez w pracy. A tym czqsem chyba od tego podcierania piecze mnie wlasnie ujscie. @jagodaaga no wkladki/podpaski to zmieniam doslownie co 1h bo tak mnoe zalewa, wiec mysle ze to to podcieranie od chusteczek tak jak piszecie. Pewnie zbyt przesadnie to robie.

@Justyska13 Polecam Ci zestaw z Aa Help bezzapachowe chusteczki i żel do higieny intymnej również bezzapachowy i bez parabenow. Stosuje od października i jestem zadowolona.

Załączniki

• 20190706_101353.jpg
    20190706_101353.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 46
Spokojnie kochana 30 to jest dobry wynik a i jest przecież wydzielany skokowo to moze trafiasz na te spadki[emoji6]
Byly tu dziewczyny z dużo nizszymi wartościami i sie udawalo zajsc w ciaze...
U mnie też bez szału...progesteron 36 ....nie wiem co myśleć.
Tsh też niestety dobrze nie wyszło....:( Smutno mi dziś bardzo:(

No i moj trzydniowy kropek już ze mną w domku ☺ dostałam tydzien zwolnienia, glaszcze brzuszek i leze ☺ za 12 dni od dzis mam zrobić bete.
Zarodek klasy A, 9 komórkowy. Najlepszy jaki miałam. Teraz liczymy na cud ☺
Nie dostalam zadnych dodatkowych leków.. (???), w sumie zadnych zalecen poza tym ze mam odpoczac tez nie dostalam...

No i moj trzydniowy kropek już ze mną w domku ☺ dostałam tydzien zwolnienia, glaszcze brzuszek i leze ☺ za 12 dni od dzis mam zrobić bete.
Nie dostalam zadnych dodatkowych leków.. (???), w sumie zadnych zalecen poza tym ze mam odpoczac tez nie dostalam...
No to teraz pozytywne myślenie:) a co dobrej pory brałaś?

Trzymam kciuki :rolleyes:

Cudownie❤️❤️
Mocne✊✊✊ za tłusta bete :)

reklama
Do góry