Vinszka
Fanka BB :)
Różnie. Mnie założono w 8 tcPowiedzcie mi kiedy lekarz zakłada kartę ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różnie. Mnie założono w 8 tcPowiedzcie mi kiedy lekarz zakłada kartę ciąży?
A po ovitrelle nie dojrzeją bardziej? Z resztą nawet choćby jedna, byle to była ta jedyna ☺Nie liczyłabym na taka ilosc estradiol jest za niski :-( 200-300 to jedna dojrzała komórka
Różnie. Mnie założono w 8 tc
Ja jak pytałam to mi mówiono, że jeszcze jest czas [emoji14]L4 mam wystawione ciążowe jak pytałam ale o tej karcie zapomniałam
Mi założył w 11 tygodniuPowiedzcie mi kiedy lekarz zakłada kartę ciąży?
Mi lekarz założył na pierwszej wizycieczyli już w 5tygPowiedzcie mi kiedy lekarz zakłada kartę ciąży?
@Sterlicja jesli jednak wybrałaś się na betę to trzymamy ogromne kciuki za betę do nieba
@TheKalinka84 kochana powodzenia na wizycie, niech lekarz da zielone światełko i działajcie
@Kurcia słońce co u Ciebie/ u Was??? kiedy wizyta?
Oj jak pomysle, ze to już faktycznie tuż tuż to nie mogę w to uwierzyc. Staram się myslec pozytywnie, ale ciezko to idzie. Do tego co rusz jakieś kłody pod nogi lecą, co wcale nie pomaga.To juz tuż, tuż... super. Mocne kciuki[emoji110][emoji110]
Wiem ze łatwo sie mówi, ale pozytywne nastawienie i troche wiary by sie przydało...
Zamartwianie zostawiamy na potem a teraz cieszymy sie z tego co tu i teraz[emoji6]
Tak tez bede miała crio - o ile już nic się nie stanie to w piątekAnielka, a jak u Ciebie ten estradiol i progesteron się przedstawiał w kolejnych dniach cykl? Też jesteś przed crio?