reklama
anielka0612
Fanka BB :)
Tez właśnie bede brac relanium, bo coś czuje, ze się przyda Dodatkowo przy poprzednim transferze, miałam skurcze i teraz chciałabym temu zapobiec.Ja zamierzam tym razem siedzieć w domu kilka dni na relanium, więc seriale się też przydadzą!)
Do Paśnika jeszcze w czwartek jadę . To dziwne,ale brakuje mi 7 kirów, wszystko inne ok.zaleceniato accofil wlew i zastrzyki encorton że względu na wysokie anty TPO, ale muszę Z nim to obgadac bo boje się skoku TSH, a u mnie dramatycznie szybko rośnie . A ty coś masz od niego?
Ja generalnie mam zlecone szczepienia Ale ze stymulacja była wyjatkowo udana, jak na moje warunki to jeden raz próbuje bez nich i może się jakimś cudem uda
Od mojej lekarki mam encorton, heparynę i intralipid.
jagodaaga
Yhyy ja jakoś przyzwyczaiłam się do Z.Dr Z-P chociaz wiele wizyt tez u innych.
Ruda08
Ja polecam telefonistki nie pamietam oryginalnego tytułu. Były 3 sezony a 9.08 wchodzi 4 sezonSuper bardzo się ciesze
Jakie masz zalecenie od Pasnika? I jakie wyszły nieprawidłowości, ze je w ogole masz?
Dzieki wielkie za kciuki, bo na pewno się przydadza
Ja tez trzymam za Ciebie oby lipiec obfitował w same grube bety
Właśnie muszę sobie wbić do mózgownicy, ze już nie mam na nic wpływu i teraz niech się dzieje wola nieba i co ma byc to bedzie
Ja tez uwielbiam Breaking Bad, ale chyba muszę znaleść coś nowego, żeby się wkręcić i zająć się tylko oglądaniem
Choć powtórka Przyjaciół jest fajnym pomysłem. Genialny serial i do dziś super się go ogląda
anielka0612
Dzieki za propozycje zaraz sobie o nim poczytam na początek.Ja polecam telefonistki nie pamietam oryginalnego tytułu. Były 3 sezony a 9.08 wchodzi 4 sezon
Myśle, ze bede miała tyyylllee czasu, ze pare seriali ogarne
walczacamama
Mi doktor wystawiła na pierwszej wizycie po transferze czyli w okolicy 27 dpt.Powiedzcie mi kiedy lekarz zakłada kartę ciąży?
Kartę ciąży mam od 9 tc:-)Ja jak pytałam to mi mówiono, że jeszcze jest czas [emoji14]
reklama
ilmenau
Zależy kiedy siły nabiorę
Psychika jest w tym wszystkim bardzo ważna, więc masz rację, żeby sobie wszystko ułożyć i zebrać siły do walki.
Powodzenia!
Podziel się: