reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zamierzam tym razem siedzieć w domu kilka dni na relanium, więc seriale się też przydadzą!)
Do Paśnika jeszcze w czwartek jadę . To dziwne,ale brakuje mi 7 kirów, wszystko inne ok.zaleceniato accofil wlew i zastrzyki encorton że względu na wysokie anty TPO, ale muszę Z nim to obgadac bo boje się skoku TSH, a u mnie dramatycznie szybko rośnie . A ty coś masz od niego?
Tez właśnie bede brac relanium, bo coś czuje, ze się przyda ;) Dodatkowo przy poprzednim transferze, miałam skurcze i teraz chciałabym temu zapobiec.

Ja generalnie mam zlecone szczepienia:ninja2: Ale ze stymulacja była wyjatkowo udana, jak na moje warunki to jeden raz próbuje bez nich i może się jakimś cudem uda:)

Od mojej lekarki mam encorton, heparynę i intralipid.

Super bardzo się ciesze :)
Jakie masz zalecenie od Pasnika? I jakie wyszły nieprawidłowości, ze je w ogole masz?

Dzieki wielkie za kciuki, bo na pewno się przydadza:)
Ja tez trzymam za Ciebie✊✊ oby lipiec obfitował w same grube bety:)

Właśnie muszę sobie wbić do mózgownicy, ze już nie mam na nic wpływu i teraz niech się dzieje wola nieba i co ma byc to bedzie:)

Ja tez uwielbiam Breaking Bad, ale chyba muszę znaleść coś nowego, żeby się wkręcić i zająć się tylko oglądaniem:)
Choć powtórka Przyjaciół jest fajnym pomysłem. Genialny serial i do dziś super się go ogląda:)
Ja polecam telefonistki ;) nie pamietam oryginalnego tytułu. Były 3 sezony a 9.08 wchodzi 4 sezon ;)

reklama
Do góry