reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj jak pomysle, ze to już faktycznie tuż tuż to nie mogę w to uwierzyc. Staram się myslec pozytywnie, ale ciezko to idzie. Do tego co rusz jakieś kłody pod nogi lecą, co wcale nie pomaga.

Ale dziś w ramach odstresowania wybrałam się ze szwagierka na spacer i jakoś tak mi się fajnie zrobiło i mega się oderwałam od tego wszystkiego.
Chyba muszę jakiś fajny serial znaleść, żeby zająć czymś glowe :)

I kochana nie puszczaj tych kciuków, bo każda dobra mysl się przyda:)

Tak tez bede miała crio - o ile już nic się nie stanie to w piątek:)

Ja miałam badany sam progesteron w 3dc, pozniej w 9 sam estradiol - wyszedł 174, w 12dc progesteron 0,07, estradiol spadł do 95. Zwiększenie estrofemu i W 15dc powtórka badań i progesteron 0,08, a estradiol 215.

Ty wiesz już ewentualnie kiedy transfer? Lekarz nie zlecił powtórki badań już wcale?
Właśnie wyszłam z wizyty....torbieli nie ma ! To mega prezent dla mnie:) na razie nie kazał powtórzyć badań. W sobotę wizyta, jeśli będzie ok. To wlew z accofilu ( to będzie 10 DC), i włączamy cała armię zaleceń od Paśnika:)
Trzymam kciukasy za ciebie w piątek:)

Kazda forma relaksu teraz wskazana. Pomysl ze na nic nie masz juz wiekszego wplywu a spokój to najlepsze co mozesz zrobic dla swojej kruszynki;-)
Ja b. lubie serial "Breaking bad" chociaż on sie chyba nie na daje na uspokojenie, wiec moze stary serial "Przyjaciele"?! Mnie do tej pory bawi...

Oj jak pomysle, ze to już faktycznie tuż tuż to nie mogę w to uwierzyc. Staram się myslec pozytywnie, ale ciezko to idzie. Do tego co rusz jakieś kłody pod nogi lecą, co wcale nie pomaga.

Ale dziś w ramach odstresowania wybrałam się ze szwagierka na spacer i jakoś tak mi się fajnie zrobiło i mega się oderwałam od tego wszystkiego.
Chyba muszę jakiś fajny serial znaleść, żeby zająć czymś glowe :)

I kochana nie puszczaj tych kciuków, bo każda dobra mysl się przyda:)

Tak tez bede miała crio - o ile już nic się nie stanie to w piątek:)

Ja miałam badany sam progesteron w 3dc, pozniej w 9 sam estradiol - wyszedł 174, w 12dc progesteron 0,07, estradiol spadł do 95. Zwiększenie estrofemu i W 15dc powtórka badań i progesteron 0,08, a estradiol 215.

Ty wiesz już ewentualnie kiedy transfer? Lekarz nie zlecił powtórki badań już wcale?

Super wieści kochana[emoji4]
A Tobie dr Z. zalecal robienie hormonow czy sama z siebie zrobilas? Bo mi lekarz przy crio nigdy nic nie zalecala.
Przy nastepnym sama bede sobie badac...
Właśnie wyszłam z wizyty....torbieli nie ma ! To mega prezent dla mnie:) na razie nie kazał powtórzyć badań. W sobotę wizyta, jeśli będzie ok. To wlew z accofilu ( to będzie 10 DC), i włączamy cała armię zaleceń od Paśnika:)

Super bardzo się ciesze :)
Jakie masz zalecenie od Pasnika? I jakie wyszły nieprawidłowości, ze je w ogole masz?

Dzieki wielkie za kciuki, bo na pewno się przydadza:)
Ja tez trzymam za Ciebie✊✊ oby lipiec obfitował w same grube bety:)
Kazda forma relaksu teraz wskazana. Pomysl ze na nic nie masz juz wiekszego wplywu a spokój to najlepsze co mozesz zrobic dla swojej kruszynki;-)
Ja b. lubie serial "Breaking bad" chociaż on sie chyba nie na daje na uspokojenie, wiec moze stary serial "Przyjaciele"?! Mnie do tej pory bawi...
Właśnie muszę sobie wbić do mózgownicy, ze już nie mam na nic wpływu i teraz niech się dzieje wola nieba i co ma byc to bedzie:)

Ja tez uwielbiam Breaking Bad, ale chyba muszę znaleść coś nowego, żeby się wkręcić i zająć się tylko oglądaniem:)
Choć powtórka Przyjaciół jest fajnym pomysłem. Genialny serial i do dziś super się go ogląda:)

Super bardzo się ciesze :)
Jakie masz zalecenie od Pasnika? I jakie wyszły nieprawidłowości, ze je w ogole masz?

Dzieki wielkie za kciuki, bo na pewno się przydadza:)
Ja tez trzymam za Ciebie✊✊ oby lipiec obfitował w same grube bety:)

Właśnie muszę sobie wbić do mózgownicy, ze już nie mam na nic wpływu i teraz niech się dzieje wola nieba i co ma byc to bedzie:)

Ja tez uwielbiam Breaking Bad, ale chyba muszę znaleść coś nowego, żeby się wkręcić i zająć się tylko oglądaniem:)
Choć powtórka Przyjaciół jest fajnym pomysłem. Genialny serial i do dziś super się go ogląda:)
Ja zamierzam tym razem siedzieć w domu kilka dni na relanium, więc seriale się też przydadzą!)
Do Paśnika jeszcze w czwartek jadę . To dziwne,ale brakuje mi 7 kirów, wszystko inne ok.zaleceniato accofil wlew i zastrzyki encorton że względu na wysokie anty TPO, ale muszę Z nim to obgadac bo boje się skoku TSH, a u mnie dramatycznie szybko rośnie . A ty coś masz od niego?

reklama
Do góry