jagodaaga
Fanka BB :)
Ufff, dzięki. Myślisz że homa na poziomie 0.99 też ok? Czy ta krzywa powinnam zrobić mimo wszystko?Jak na moje oko to wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff, dzięki. Myślisz że homa na poziomie 0.99 też ok? Czy ta krzywa powinnam zrobić mimo wszystko?Jak na moje oko to wszystko ok
Bardzo ładne masz wyniki. Myśle, ze wszystko powinno byc Ok. Kiedy robisz kolejne badanie?Pomożecie mi z interpretacją? Czy te wyniki są ok jak na 6dc i podejście do crio?
Homa ponizej 1 jest ok.Ufff, dzięki. Myślisz że homa na poziomie 0.99 też ok? Czy ta krzywa powinnam zrobić mimo wszystko?
Tfu Tfu żeby nie zapeszać Bardzo dziękujeMega szczescie [emoji847]
Gratki @olgaaa1987 [emoji173]️
Pewnie, że jest różnie, bywa nawet tak, że rozwijają się po odmrozeniu i są lepszej klasy
Ale tak to napisałaś a ja też boję się o mojego Słabeuszka 4.3.3.
Siedzi bidula tam już prawie dwa lata...
To juz tuż, tuż... super. Mocne kciuki[emoji110][emoji110]Cześć dziewczyny
Ja wczoraj zrobiłam ponownie badania, estradiol wyszedł już Ok, byłam na wizycie i dostałam zielone światełko na transfer
Wiec @Justyska13 prosze wpisz mnie do kalendarza na piątek
Pomimo, ze nie mam pozytywnych przeczuć to prosze trzymajcie kciuki, żeby kropek ze mna postanowił jednak zostac
kochana mi lekarz powiedział i pewnie nie jednej z was, tak jak też @Biedroneczka83 pisze że te słabe zarodki moga dać ciąże a te super nie koniecznie. To już niestety loteria i nic z tym nie zrobimy, a nawet nie loteria tylko natura sama decyduje. Nie denerwuj się kochana mi też zostały tylko dwa słabe zarodki i to z 6-7 doby wiec musze liczyć sie ze wszystkim. Trzymam za ciebie kciuki jak za kazdą tu i będzie dobrze. Siadaj teraz na taras - balkon z lemoniada i się relaksuj a kiedyś wrócisz po kropka i bedzie różowa dupciaPewnie, że jest różnie, bywa nawet tak, że rozwijają się po odmrozeniu i są lepszej klasy
Ale tak to napisałaś a ja też boję się o mojego Słabeuszka 4.3.3.
Siedzi bidula tam już prawie dwa lata...
Tak, tak pamiętamDokladnie to samo pomyslalam o swoich(( 2 x 4CC wiec taki sam
Ale wierze w nich z calego serca!!
Twoj tez da rade!!! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Dziękuję CiHoma ponizej 1 jest ok.
Warto robic krzywą bo zdarza sie ze na czczo wszystko jest dobrze a po obciazeniu glukoza juz nie...