reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pomożecie mi z interpretacją? Czy te wyniki są ok jak na 6dc i podejście do crio?
Bardzo ładne masz wyniki. Myśle, ze wszystko powinno byc Ok. Kiedy robisz kolejne badanie?

Mnie wczoraj lekarka nieco przeraziła, jak opowiedziała, ze dziewczyna próbowała przez 9 kolejnych miesięcy podejść do crio i ciagle było coś nie tak. Ale jak już podeszła to z sukcesem.

Tu nigdy nie ma gwarancji, ze wszystko bedzie jak zakładamy.

Pewnie, że jest różnie, bywa nawet tak, że rozwijają się po odmrozeniu i są lepszej klasy :)
Ale tak to napisałaś a ja też boję się o mojego Słabeuszka 4.3.3.
Siedzi bidula tam już prawie dwa lata...

Dokladnie to samo pomyslalam o swoich:((( 2 x 4CC wiec taki sam
Ale wierze w nich z calego serca!!
Twoj tez da rade!!! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Cześć dziewczyny :)

Ja wczoraj zrobiłam ponownie badania, estradiol wyszedł już Ok, byłam na wizycie i dostałam zielone światełko na transfer:cool2:
Wiec @Justyska13 prosze wpisz mnie do kalendarza na piątek:)

Pomimo, ze nie mam pozytywnych przeczuć to prosze trzymajcie kciuki, żeby kropek ze mna postanowił jednak zostac:)
To juz tuż, tuż... super. Mocne kciuki[emoji110][emoji110]
Wiem ze łatwo sie mówi, ale pozytywne nastawienie i troche wiary by sie przydało...
Zamartwianie zostawiamy na potem a teraz cieszymy sie z tego co tu i teraz[emoji6]

Pewnie, że jest różnie, bywa nawet tak, że rozwijają się po odmrozeniu i są lepszej klasy :)
Ale tak to napisałaś a ja też boję się o mojego Słabeuszka 4.3.3.
Siedzi bidula tam już prawie dwa lata...
kochana mi lekarz powiedział i pewnie nie jednej z was, tak jak też @Biedroneczka83 pisze że te słabe zarodki moga dać ciąże a te super nie koniecznie. To już niestety loteria i nic z tym nie zrobimy, a nawet nie loteria tylko natura sama decyduje. Nie denerwuj się kochana mi też zostały tylko dwa słabe zarodki i to z 6-7 doby wiec musze liczyć sie ze wszystkim. Trzymam za ciebie kciuki jak za kazdą tu i będzie dobrze. Siadaj teraz na taras - balkon z lemoniada i się relaksuj :) :) :) :) a kiedyś wrócisz po kropka i bedzie różowa dupcia

Dokladnie to samo pomyslalam o swoich:((( 2 x 4CC wiec taki sam
Ale wierze w nich z calego serca!!
Twoj tez da rade!!! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Tak, tak pamiętam :)
Tylko Ty już. A ja przez tą cytologie znowu huuuu... Wie kiedy podejdę.
Jutro idę do gina sprawdzić te wyniki.
Mam nadzieję, że to tylko jakaś infekcja...

Pewnie, że dadzą radę, kurcze nie może być inaczej!!!
A Ty kiedy startujesz???
Bo jakoś miałyśmy chyba razem iść? Koniec lipca czy początek sierpnia?

reklama
Do góry