reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze dziewczyny jak dolaczylam do forum to tyle ze zaciazylyscie a to juz porody u was :-) @Biedroneczka83 @sssurykatka @Majaaa czekamy kochane na wasze dzieciaczki po drugiej stronie brzuszka ♥♥♥
Cześć dziewczyny. Śledzę info na forum i trzymam kciuki za wszystkie. U mnie wszystko bardzo dobrze. I trymestr nerwy, czy wszystko dobrze, czy dzidzia zdrowa, stres odchorowałam. Pisałam Wam - mega opryszka, gorączka. katar. Ale po I prenetalnych badanich stres minął. Czuję się świetnie, brzuch rośnie, mały też, tydzień temu wazył już 1850 .Jeszcze 8 tygodni :) Taki mój mały cudzik. Trzymam kciuki za wszystkie!

@redferrari u Nas pomału do przodu , dawczyni w sobotę miała punkcję.
Dziś było 8 zarodeczków. Jutro (mam nadzieję) , do lodóweczki pójdą 4 , a resztę będą trzymać dalej. Także ten tego proszę z Alusia trzymać mocno ✊.
Co u Was dziewczynki ?
Buziaków dużo dla niuni od Agu.

@redferrari a u nas wszystko dobrze:) dotrwałam do 37+1 . Łucja urodziła się 5 kwietnia cała i zdrowa. Mały tłuścioszek rośnie, udało się i karmię piersią. Leci już 11 tydzień. Czasem wpadam na wątek dzieciowy.
Pamiętam że byłaś tyle czasu dzielna :) karm to najlepsze co możesz dać Skarbowi pyszne jedzenie i miłość :) cieszę się Waszym szczęściem!

@redferrari u Nas pomału do przodu , dawczyni w sobotę miała punkcję.
Dziś było 8 zarodeczków. Jutro (mam nadzieję) , do lodóweczki pójdą 4 , a resztę będą trzymać dalej. Także ten tego proszę z Alusia trzymać mocno ✊.
Co u Was dziewczynki ?
Buziaków dużo dla niuni od Agu.
My mamy pierwszy ząbek! Teraz to już mamuśkę wygryzie jak nic :) ruchliwa jest strasznie że z oka nie spuscisz moja księżniczka...
Trzymamy kciuki za maluszki!

reklama
Do góry