reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze dziewczyny jak dolaczylam do forum to tyle ze zaciazylyscie a to juz porody u was :-) @Biedroneczka83 @sssurykatka @Majaaa czekamy kochane na wasze dzieciaczki po drugiej stronie brzuszka ♥♥♥
Cześć dziewczyny. Śledzę info na forum i trzymam kciuki za wszystkie. U mnie wszystko bardzo dobrze. I trymestr nerwy, czy wszystko dobrze, czy dzidzia zdrowa, stres odchorowałam. Pisałam Wam - mega opryszka, gorączka. katar. Ale po I prenetalnych badanich stres minął. Czuję się świetnie, brzuch rośnie, mały też, tydzień temu wazył już 1850 .Jeszcze 8 tygodni :) Taki mój mały cudzik. Trzymam kciuki za wszystkie!

@redferrari u Nas pomału do przodu , dawczyni w sobotę miała punkcję.
Dziś było 8 zarodeczków. Jutro (mam nadzieję) , do lodóweczki pójdą 4 , a resztę będą trzymać dalej. Także ten tego proszę z Alusia trzymać mocno ✊.
Co u Was dziewczynki ?
Buziaków dużo dla niuni od Agu.

@redferrari a u nas wszystko dobrze:) dotrwałam do 37+1 . Łucja urodziła się 5 kwietnia cała i zdrowa. Mały tłuścioszek rośnie, udało się i karmię piersią. Leci już 11 tydzień. Czasem wpadam na wątek dzieciowy.
Pamiętam że byłaś tyle czasu dzielna :) karm to najlepsze co możesz dać Skarbowi pyszne jedzenie i miłość :) cieszę się Waszym szczęściem!

@redferrari u Nas pomału do przodu , dawczyni w sobotę miała punkcję.
Dziś było 8 zarodeczków. Jutro (mam nadzieję) , do lodóweczki pójdą 4 , a resztę będą trzymać dalej. Także ten tego proszę z Alusia trzymać mocno ✊.
Co u Was dziewczynki ?
Buziaków dużo dla niuni od Agu.
My mamy pierwszy ząbek! Teraz to już mamuśkę wygryzie jak nic :) ruchliwa jest strasznie że z oka nie spuscisz moja księżniczka...
Trzymamy kciuki za maluszki!

reklama
Do góry