reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne ✊ forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne ✊.
CUDOWNY wynik. Trzymam mocne kciuki. Aga nie stresuj sie. Bedzie dobrze

reklama
O tym samym dzis czytałam ze jak wlasnie niedomaga i produkuje za mało progesteronu to sa takie brunatne brudzenia marzycielka zobacz kiedy dostaniesz okres zebys wiedziała jak długi jest u ciebie cykl poowulacyjny.

Kochana ja juz nic nie rozumiem
Wczoraj myślałam ze to brudzenia a dziś to wszystko wyglada jak @ krew brunatno-czerwona [emoji33]dziś jest dopiero mój 22 dc
Nigdy tak nie miałam a @ powinnam dostać za tydzień we wtorek
Wszystko mi się poprzestawiało
Do tego brałam teraz normalnie progesteron besins a @ przyszła

Tez o tym czytalam. Na pewno ja mam ta niedomoge bo u mnie przed kazda @i po mam plamienia brunatne, czesto nawet @intensywna brazowa bez krwi.. jak powiedzialam to w poprzedniej klinice to lekarka kazala mi nie poppadac w paranoje, potem jak zajde w ciaze to bedziemy siw martwic o progesteron:/ a on w 21 dc prawie 0..

To ja w 21 dc mam 2,5 progesteron wiec mamy podobnie

reklama
Do góry