reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Biedroneczka83 co tam u ciebie owadzia siostro. My po ciężkich bojach już szczęście w domku.

Cześć Motylku cześć Kurciu!!!!
Ja cała ciąże mam z przygodami - ktoś tu pięknie napisał, ze jak się przejdzie przez invitro to dopiero zaczynaja się poważne zmartwienia i tak do dorosłości dziecka. ;) Obecnie u mnie 34 tydzień, ale od kilku tygodni leżę na podtrzymaniu, a wcześniej tez kolorowo nie było. Ale już bliżej niż dalej. ;)
Pozdrawiam Was serdecznie. [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

reklama
Ja cała ciąże mam z przygodami - ktoś tu pięknie napisał, ze jak się przejdzie przez invitro to dopiero zaczynaja się poważne zmartwienia i tak do dorosłości dziecka. ;) Obecnie u mnie 34 tydzień, ale od kilku tygodni leżę na podtrzymaniu, a wcześniej tez kolorowo nie było. Ale już bliżej niż dalej. ;)

Biedroneczko, jak dobrze cię tu widzieć!
A co ci tam twoja mała Biedroneczka płata figle? Już teraz jesteście bezpieczne, chociaż wiadomo niech Mała siedzi do 40 tygodnia.
Już wszystko gotowe dla maleństwa? Macie już imię?

Kurcze dziewczyny jak dolaczylam do forum to tyle ze zaciazylyscie a to juz porody u was :-) @Biedroneczka83 @sssurykatka @Majaaa czekamy kochane na wasze dzieciaczki po drugiej stronie brzuszka ♥♥♥

O matko na podtrzymaniu? A coz tonza przygody Ci ten bobas serwuje??
Trzymajcie sie zdrowo i w komplecie jak najdluzej

Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne [emoji110] forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne [emoji110].
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne ✊ forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne ✊.
Piękny wynik!!! I oczywiście mooocne ✊✊✊✊

Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne ✊ forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne ✊.

Dziewczyno, rozbijacie bank!!! Niech wszystkie zarodki pięknie się rozwijają ✊✊✊✊✊✊✊✊

reklama
@Biedroneczka83 o to tak jak i ja z przygodami. Bite 3 miesiące leżałam w szpitalu, masakra. Jesteś już w bezpiecznym okresie ale wytrzymaj jeszcze do 37 a najlepiej 40 tc. Naprawdę to ma znaczenie. Ostatnio zaczęłam szukać odpowiedzi dlaczego u mnie tak szybko ta szyjka poszła i okazało się że już same in vitro jest czynnikiem ryzyka. Co ciekawe lekarze o tym nie wspominają. No nic trzymam kciuki i pochwał się maleństwem na wątku dzieciowym:) bo tutaj już mało się udzielam.

Do góry