Och kochana jakie kciukasy mocne mocne!!!!!!!!Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne [emoji110] forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne [emoji110].
reklama
Ja jestem u doktor Kozłowskiej na Wilanowie w enel med przyjmuje. Często pacjentki odwołują i wtedy z dnia na dzień rezerwuje wizytęMożecie polecić jakiegoś diabetologa w Warszawie? Mam pakiet medyczny i próbowałam się zapisać w enelmedzie ale terminy mi się tam wyświetlają na sierpień.
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Piekny wynik. Muszą być z tego dzieci, mocne kciuki za to[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne [emoji110] forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne [emoji110].
Margit2018
Na stanowisku. Kciuki zaciśnięte.Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne .
Margit2018
murawa a ty kiedy idziesz do tej lekarki. Dziś?Piękny wynik!!! I oczywiście mooocne
murawa a ty kiedy idziesz do tej lekarki. Dziś?
Byłam w czwartek.
Dostałam skierowanie, jeszcze nie robiłam, bo chorobsko mnie dopadło, gardło boli i nie wiem co z tą immunosupresją.... Zawsze pod górkę. Niby temperatury nie mam. Na razie czekam jeszcze na @(spóźnia się) i staram się kursować wszystkimi dostępnymi środkami.... Ech
Oczywiście kurować, nie kursowaćByłam w czwartek.
Dostałam skierowanie, jeszcze nie robiłam, bo chorobsko mnie dopadło, gardło boli i nie wiem co z tą immunosupresją.... Zawsze pod górkę. Niby temperatury nie mam. Na razie czekam jeszcze na @(spóźnia się) i staram się kursować wszystkimi dostępnymi środkami.... Ech
reklama
Mam wyniki.
6 dpt - 23,7
8 dpt - 60,5
10 dpt - 145,5
o mamo o mamo o mamo. oby tak dalej.
Kurczaczku Nasz Kochany w dalszym ciągu mocne kciukasy za nudne 9 miesięcy :-*
Podziel się: