reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne [emoji110] forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne [emoji110].
Och kochana jakie kciukasy mocne mocne!!!!!!!!

reklama
Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne [emoji110] forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne [emoji110].
Piekny wynik. Muszą być z tego dzieci, mocne kciuki za to[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Hej Kobietki. Dziewczynki ja poproszę o mega mocne ✊ forumowe - bo mają moc. Dawczyni w sobotę miała punkcję. Seksik na szkiełku dał 8 zarodków - na dzień dzisiejszy jest nadal 8. Jutro do zamrażaleczki idzie 4 szt , a pozostałe trzymają do 5 doby. Także ten tego - proszę mocne ✊.
Na stanowisku. Kciuki zaciśnięte.

murawa a ty kiedy idziesz do tej lekarki. Dziś?

Byłam ;) w czwartek.

Dostałam skierowanie, jeszcze nie robiłam, bo chorobsko mnie dopadło, gardło boli i nie wiem co z tą immunosupresją.... Zawsze pod górkę. Niby temperatury nie mam. Na razie czekam jeszcze na @(spóźnia się) i staram się kursować wszystkimi dostępnymi środkami.... Ech:no2::no2::no2:

Byłam ;) w czwartek.

Dostałam skierowanie, jeszcze nie robiłam, bo chorobsko mnie dopadło, gardło boli i nie wiem co z tą immunosupresją.... Zawsze pod górkę. Niby temperatury nie mam. Na razie czekam jeszcze na @(spóźnia się) i staram się kursować wszystkimi dostępnymi środkami.... Ech:no2::no2::no2:
Oczywiście kurować, nie kursować :D:D:D

reklama
Do góry