@Śliwka12345 Ty uważaj tylko na scarthing, bo przy wysokich Nk nie jest zalecany-@Kurcia miała immo spoko, ja np mogę resztę ale ze względu na Nk scarthing nie robięCzy możesz powiedzieć jakie są koszty tych wszystkich dodatków? scratching, wlew z osocza, intralipid i atosiban.
reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
A moje NK są wysokie? wysyłałam wczoraj wyniki na forum ale nikt mi nie odpowiedział i nie wiem@Śliwka12345 Ty uważaj tylko na scarthing, bo przy wysokich Nk nie jest zalecany-@Kurcia miała immo spoko, ja np mogę resztę ale ze względu na Nk scarthing nie robię
Chyba masz koło 20 jak dobrze pamiętam a to wysoko...A moje NK są wysokie? wysyłałam wczoraj wyniki na forum ale nikt mi nie odpowiedział i nie wiem
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Forget-me-not...
mi dr Wojewódzki na pierwszej wizycie powiedział, że on w diagnozę dr Paśnika średnio wierzy. Choć pewnie gdybym naciskała, ale postanowiłam nic nie mówić. Myślę że przy nastepnej próbie na pewno nalegałabym na podanie leków zaleconych przez dr Paśnika
mi dr Wojewódzki na pierwszej wizycie powiedział, że on w diagnozę dr Paśnika średnio wierzy. Choć pewnie gdybym naciskała, ale postanowiłam nic nie mówić. Myślę że przy nastepnej próbie na pewno nalegałabym na podanie leków zaleconych przez dr Paśnika
Śliwka12345
14% to też wysoko? Bo w sumie w granicachChyba masz koło 20 jak dobrze pamiętam a to wysoko...
Vinszka
Ja miałam chyba 17-18 i to było wysoko. Brałam steryd. Przy 14 wydaje się ok, ale lekarzem nie jestem14% to też wysoko? Bo w sumie w granicach
Paśnik Ci wszystko powie.14% to też wysoko? Bo w sumie w granicach
Dobrze to mieć je nisko.
Ja mam 22%
Śliwka12345
A z drugiej strony właśnie chcę żeby coś znalazł przynajmniej daje mi to jakaś nadzieję... Czy wysokie OB też utrudnia zajście w ciążę?Paśnik Ci wszystko powie.
Dobrze to mieć je nisko.
Ja mam 22%
A z drugiej strony właśnie chcę żeby coś znalazł przynajmniej daje mi to jakaś nadzieję... Czy wysokie OB też utrudnia zajście w ciążę?
ŚLIWECZKO Kochana! Będziesz w tej ciąży prędzej czy później! Wiadomo lepiej prędzej - znam ból czekania i widmo uciekajacego czasu ale tu pewnych rzeczy nie przeskoczysz
Głową do góry! Będzie dobrze :-*
reklama
Trzeba walczyc, kochana musimy miec sile☺ Ja wczoraj bylam w klinice na wizycie I trzymalam karte ciazy tak jedna para patrzyla, mialam to samo na piczatku przeprawy , cieszylo mnie jak szlam na wizyte I widzialam osoby ktòrym sie udalo☺ To taki namacalny dowòdHej dziewczyny. Czytam was juz od jakiegos czasu . Jestem w szoku, ze wiekszosc z was juz jest w ciazy. Chyba naliczylam z 3 osoby, ktore sie staraja. Bardzo podnosi mnie to na duchu, ze tyle sukcesow jest na koncie. Zupelnie inaczej sprawdza sie kalendarz, gdy 90% osob sie udalo. Mam nadzieje, ze mi takze
Podziel się: