reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Forget-me-not...
mi dr Wojewódzki na pierwszej wizycie powiedział, że on w diagnozę dr Paśnika średnio wierzy. Choć pewnie gdybym naciskała, ale postanowiłam nic nie mówić. Myślę że przy nastepnej próbie na pewno nalegałabym na podanie leków zaleconych przez dr Paśnika

A z drugiej strony właśnie chcę żeby coś znalazł przynajmniej daje mi to jakaś nadzieję... Czy wysokie OB też utrudnia zajście w ciążę?

ŚLIWECZKO Kochana! Będziesz w tej ciąży prędzej czy później! Wiadomo lepiej prędzej - znam ból czekania i widmo uciekajacego czasu ale tu pewnych rzeczy nie przeskoczysz
Głową do góry! Będzie dobrze :-*

reklama
Hej dziewczyny. Czytam was juz od jakiegos czasu :). Jestem w szoku, ze wiekszosc z was juz jest w ciazy. Chyba naliczylam z 3 osoby, ktore sie staraja. Bardzo podnosi mnie to na duchu, ze tyle sukcesow jest na koncie. Zupelnie inaczej sprawdza sie kalendarz, gdy 90% osob sie udalo. Mam nadzieje, ze mi takze
Trzeba walczyc, kochana musimy miec sile☺ Ja wczoraj bylam w klinice na wizycie I trzymalam karte ciazy tak jedna para patrzyla, mialam to samo na piczatku przeprawy , cieszylo mnie jak szlam na wizyte I widzialam osoby ktòrym sie udalo☺ To taki namacalny dowòd

Do góry