Zdąże na pewno zimowe ciuszki pokupić haha:-) Połówkowe pewnie Nam wypadną po wizycie z 3 lipca:-)Hehe ja wcześniej po połówkowych się odważyłam. Teraz tak jakoś wyszło szybciej. [emoji7]
Jeszcze zdążysz zaszaleć
reklama
Pini88
Fanka BB :)
Ja mam wizyte w szpitalu 11 lipca ale prywatnie mam zamiar isc jeszcze pod koniec czerwcaZdąże na pewno zimowe ciuszki pokupić haha:-) Połówkowe pewnie Nam wypadną po wizycie z 3 lipca:-)
A ocenia Wam lekarz podczas wizyt ilosc wod plodowych?Bo u mnie nie kazal mi duzo pic a wypijam 3 litry dziennie:-)Ja mam wizyte w szpitalu 11 lipca ale prywatnie mam zamiar isc jeszcze pod koniec czerwca
Śliwka12345
Dziękuję Kurcia :* trzymam kciuki za betę żeby rosła wysokoScratching 400-500
Intralipid - 450
Wlew z osocza u mnie chyba 800
Atosiban 800
Śliwka12345
No właśnie nic.. A ja z tych czsrnowidzacych mąż mnie cały czas o to goniE tammm, ja czasem też.. Z drugiej strony mozna pomyśleć wszystko jest po coś przecież!
Ja np.
Usłyszałam ostatnio od mojej bratanicy, która urodziła 1 dziecko pod koniec maja(tak, tak stara jestem a jeszcze bardziej starych mam braci ), że będę wspaniałą Mamą... No tak się rozkleiłam
Także no - trzeba wierzyć, co innego zostaje
Margit2018
Kurciu cieszę się bardzo,, oj dajesz innym nadzieję kobieto. Dziewczynki niedowiarki próbujcie i nie traćcie wiary. In vitro działa.
No właśnie nic.. A ja z tych czsrnowidzacych mąż mnie cały czas o to goni
Ja też z tych czarno, ale już mam tego dosyć po takim czasie - znowu mój M ma taktyke"w ogole mało mnie to obchodzi"...
Nie chce się nastawiać, bo widział jak przeżywałam porażki.
Najważniejsze znaleźć swój sposób i dążyć do celu!!!
Margit2018
Robimy czary mary i najwyższy czas żeby się udało, bo ile można gratulować innym.Kochana to Ty teraz myśl o mnie też i też miej dobre przeczucie, pliiiissssss
Margit2018
Gratuluje Mamusiu.Pierwszy 8 dpt wynik 58.16
reklama
Śliwka12345
No tak tylko dążyć do celu to ja mogę jak mam coś realnego do zdobycia coś na co mam wpływ np schudnąć a tu to ruletka albo się uda albo nie i jaki mogę mieć wpływ na to? a pozytywnie nastawiona to ja byłam z paczstku a teraz to już mi tak łatwo nie przychodziJa też z tych czarno, ale już mam tego dosyć po takim czasie - znowu mój M ma taktyke"w ogole mało mnie to obchodzi"...
Nie chce się nastawiać, bo widział jak przeżywałam porażki.
Najważniejsze znaleźć swój sposób i dążyć do celu!!!
Podziel się: