Pini88
Fanka BB :)
A jaka to stronka ? Ciekawe ciuszki ?Kurcze ja jeszcze nic jakos nie moge sie odwarzyc nie wiem czy to nie za wczesnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka to stronka ? Ciekawe ciuszki ?Kurcze ja jeszcze nic jakos nie moge sie odwarzyc nie wiem czy to nie za wczesnie
O fack!!! Taniochy nie ma, no nic coś wykombinuje :-)Wlew z osocza czyli PRP - przed transferem robią wlew domaciczny z Twojego własnego osocza bogatopłytkowego. Ma poprawiać endometrium i zwiększać jego receptywność. Mi robili chyba z 8 dni przed, ale czasem robią 2 - 3 dni. Koszt 800-1000 zł
Hej ja tylko melduję, że byłam niegrzeczna i 5dpt robiłam wieczorem sikańca, a że wyszła druga kreska to poszłam na betę dzisiaj.
Także wynik z 6dpt to 23,7 czekam na przyrosty.
Może jednak u mnie ten szósty transfer będzie szczęśliwy.
Kurcia, dzisiaj rano na spacerze myślałam o tobie i miałam przeczucie, że się uda. Loguje się a tu taka super wiadomość!!!
Gratulacje!!!
Kochana to Ty teraz myśl o mnie też i też miej dobre przeczucie, pliiiissssss
Pisałam do lekarza i mówił ze nic nie robimy jak przeszłam ospe:-)A co lekarz na to? Jeśli nic nie mówi to nie ma co się się stresować. Jedne dzieci są większe drugie mniejsze i nie odgrywa to zdrowotnej roli. [emoji4]
Cieszmy się dziewczyny i nie szukajmy problemów. To magiczny czas [emoji1768]
@Pala jak przechodzilaś ospę to nie masz co się martwić. Tak mi się wydaje.
To ładnie mierzy to ja wczoraj 16+4 wg usg i 11 cmW 14 plus 4 miala 8cmm 13mm
Smyk. Czy ciekawe... to musisz sama ocenić.A jaka to stronka ? Ciekawe ciuszki ?
OkSmyk. Czy ciekawe... to musisz sama ocenić.
Czy możesz powiedzieć jakie są koszty tych wszystkich dodatków? scratching, wlew z osocza, intralipid i atosiban.Nieee, ja u Paśnika byłam już po drugim nieudanym transferze ale niestety nic u mnie doktor nie znalazł. Immunologia była ok. Dostałam tylko heparynę i encorton od niego.
Moim problemem jest endometrioza i na 5 wcześniejszych transferów tylko raz doszło do implantacji, która skończyła się pustym jajem i łyżeczkowaniem.
Teraz był szósty transfer ale miałam oprócz wiadomych leków jeszcze scratching, wlew z osocza, intralipid i atosiban.