A czy miałaś też badane jakieś hormony? Czy tylko wizyta w 2 DC rozpoczęcie estrofenu, potem kolejna wizyta i ustalenie terminu transferu?[emoji3525] to faktycznie lepiej odpocznij. Ja pewnie z moją niecierpliwością podchodziłabym od razu, ale nie miałam nigdy problemu z TSH. Masz rację, trzeba to uregulować.
Jeśli chodzi o crio to ja miałam 2 wizyty + transfer.
Estrofem od 2dc brałam na cyklu sztucznym.
reklama
Butelka123
Zaciekawiona BB
Ale mam brzydkie brązowe plamienia wiec narazie się nie nastawiam ... nie chciałabym się rozczarowaćPiękna beta, będzie dzidzia [emoji110][emoji110]
Vinszka
Fanka BB :)
Ja na każdą wizytę miałam przyjść z wynikami estradiolu i progesteronu. Tak na czuja to nigdy nie było.
Co prawda nie miałam wizyty w 2dc tylko troszkę później. U mnie ginekolog wyliczył dokładnie kiedy dostanę @ i jak mnie prowadzić będzie, bo poprzedni cykl też byłam na estrofemie (cykl sztuczny) i też wizyty co chwila były. Taki plus, że już wiedzieliśmy jak się endometrium zachowuje i że jest dzień opóźnienia.
Co prawda nie miałam wizyty w 2dc tylko troszkę później. U mnie ginekolog wyliczył dokładnie kiedy dostanę @ i jak mnie prowadzić będzie, bo poprzedni cykl też byłam na estrofemie (cykl sztuczny) i też wizyty co chwila były. Taki plus, że już wiedzieliśmy jak się endometrium zachowuje i że jest dzień opóźnienia.
A czy miałaś też badane jakieś hormony? Czy tylko wizyta w 2 DC rozpoczęcie estrofenu, potem kolejna wizyta i ustalenie terminu transferu?
Vinszka
Jaki masz progesteron?
Ale mam brzydkie brązowe plamienia wiec narazie się nie nastawiam ... nie chciałabym się rozczarować
Butelka123
Zaciekawiona BB
Nie zbadałam dzisiaj bo sama postanowiłam zrobić betę , będę badać w środę ale lekarz kazał zwiększyć luteinę i duphastonJaki masz progesteron?
A badałaś progesteron?Ale mam brzydkie brązowe plamienia wiec narazie się nie nastawiam ... nie chciałabym się rozczarować
Już doczytałam że nie zbadaj koniecznie, a do tego czasu może sama zwiększ sobie dawkę progesteronu.A badałaś progesteron?
Konstancja27
To dobry wynikJa miałam na naturalnym i dzisiaj odebrałam bete w 7 dpt i wynosi 38- co dalej będzie się okaże.
Agnieszka322
Zaciekawiona BB
U nas z 5 komórek tylko 1 zarodek!!! Transfer był dziś. Oby to był złoty strzał! Jutro mam dostać tel.od embriologa dlaczego tylko 1...
reklama
Dziewczyny a ja dzis poszlam porobic wyniki i zrobilam krzywa glukozowa i insulinowa i mialam pobrana krew naczczo a potem po 2h. Na glukozowa mialam skierowanie i tak na nim bylo napisane. Będzie dobrze? Raz jeden 3 lata temu robilam glukozowa i pamietam,ze wtedy pobierali tez po godz. Mam rozkmine..
To nie była krzywa tylko obciążenie glukoza.
Miałam to ostatnio robione - to dwa różne badania
Podziel się: