reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

[emoji3525] to faktycznie lepiej odpocznij. Ja pewnie z moją niecierpliwością podchodziłabym od razu, ale nie miałam nigdy problemu z TSH. Masz rację, trzeba to uregulować.

Jeśli chodzi o crio to ja miałam 2 wizyty + transfer.
Estrofem od 2dc brałam na cyklu sztucznym.
A czy miałaś też badane jakieś hormony? Czy tylko wizyta w 2 DC rozpoczęcie estrofenu, potem kolejna wizyta i ustalenie terminu transferu?

reklama
Ja na każdą wizytę miałam przyjść z wynikami estradiolu i progesteronu. Tak na czuja to nigdy nie było.

Co prawda nie miałam wizyty w 2dc tylko troszkę później. U mnie ginekolog wyliczył dokładnie kiedy dostanę @ i jak mnie prowadzić będzie, bo poprzedni cykl też byłam na estrofemie (cykl sztuczny) i też wizyty co chwila były. Taki plus, że już wiedzieliśmy jak się endometrium zachowuje i że jest dzień opóźnienia.
A czy miałaś też badane jakieś hormony? Czy tylko wizyta w 2 DC rozpoczęcie estrofenu, potem kolejna wizyta i ustalenie terminu transferu?

reklama
Dziewczyny a ja dzis poszlam porobic wyniki i zrobilam krzywa glukozowa i insulinowa i mialam pobrana krew naczczo a potem po 2h. Na glukozowa mialam skierowanie i tak na nim bylo napisane. Będzie dobrze? Raz jeden 3 lata temu robilam glukozowa i pamietam,ze wtedy pobierali tez po godz. Mam rozkmine..

To nie była krzywa tylko obciążenie glukoza.
Miałam to ostatnio robione - to dwa różne badania

Do góry