reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Potrzebuję pomocy.. Po ostatniej wizycie i dwóch nieudanych transferach zostałam skierowana na laparoskopie i histeroskopie ( choruję na endometriozę - chcą posprzątać i wystąpiło podejrzenie wodniaka jajowodu ). Teraz przyjmuję tabletki antykoncepcyjne i mam wrażenie, że one nie do końca na mnie działają ( zaczęłam je przyjmować w 4 dc ). Czuję jakby okres miałby zaraz się zacząć - ból brzucha i obfite plamienie. Jeśli dostanę teraz krwawienia to następny okres wypadnie mi wtedy co laparoskopia i histeroskopia. Podobno przy laparoskopii to przeszkadza, ale raczej już histeroskopia przy okresie się nie uda? Czy jest jakakolwiek możliwość, żeby powstrzymać ten okres choć przez kilka dni? Jakieś pomysły?

Hej dziewczyny! Widze ze sporo tu nowych walczacych, super! Ja wracam do gry. Ostatni transfer w pazdzierniku zeszlego roku, niestety ciaza biochemiczna. Teraz jestem po immunosupresji i powiem wam ze mam wielkie nadzieje ze to w koncu moj czas! Co sie zmienilo w tym podejsciu a no bedzie heparyna w wiekszej dawce bo mam mutacje pai. Biore tez femibion i kwas foliowy bo mam tez mthfr. To zalecenie doc pasnika. Ale powiem wam ze moj gin krecil glowa na ten femibion... Tam nie ma kwasu metylowanego? Jutro ide sprawdaic jak rosnie moje endo. Mam nadzieje ze transfer bedzie w przyszly pt. Byloby super! Mam zarodki 5 i 6 dniowe.. Hmmm czy te 6 dniowe sa jakies gorsze od tych 5? Wczesniej mialam same 5 dniowe podawane...pierszy raz mam tez 6. Czy ktoras jest na tym samym etapie co ja i bedziemy razem transferowac? Pozdrawiam was serdecznie!!

reklama
Do góry