reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jaki może być powód tego, że tak dużo jajek pobierają? Skoro zaplidnic mozna tylko 6? U mnie też na usg było mnostwo a pobrano tylko 6...
U mnie pobrano 12 , 6 zaplodnili a 6 zdecydowalam sie oddac innym kobietom I wtedy dostaje w mojej klinice 2 tysiace.Ale mi nie chodzilo o kase tylko nie chcialam ich utylizowac A mrozic nie zalecal doktor ze wtedy ich jakosc spada...

reklama
Dziewczyny dziś juz nie wytrzymalam podczas spotkania z przyjaciółka, ktora wie o naszych problemach... ryczalam przez 2h... troche emocje mi puściły, ale teraz to glowa mi pęka z placzu... wyglądam jakby mnie pszczoly pogryzly taka jestem napuchnieta z placzu... tak sie wszytko zbieralo u mnie ze dzis poplynelam we lzach...

Aaa odebralam dzis ostatnie wyniki sprzed punkcji eatradiolu i progesteronu
Eatradiol 4266,00 pg/ml
Progesteron 1,2 ng/ml
Wiec sadze ze endo juz bylo nie receptywne w dniu transferu. Bo wynik byl z 17 maja a transfer 24 maja

Do góry