reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wydaje mi się że już całkiem widoczny jest. Ostatnio ubrałam sukienkę dopasowaną to sprzedawczyni tak na mnie patrzyła podejrzanie. [emoji28] Albo myślała, że takie sadło na brzuchu eksponuje
Haha mi tez odstaje ale troszke bardzo malo widac Kolezance dopiero w 5_6 miesiac cos zaczelo byc widac☺ A mi tak po jedzeniu chociaz widze ze waga tak po kilogramie przybiera☺ Wklejcie zdjecie haha

Dziękuję. A jednak się zdarza;) wiem, że nie zrozumie ten, ktory nie mial takich problemów. Ale po lekarzu bym się tego nigdy nie spodziewała.. takie podcięcie skrzydeł w i tak trudnym czasie.. bo sam wyjazd do kliniki napawa mnie strachem i stresem.. jak by nie bylo. Jedziemy sie dowiedzieć co dalej..
Gratuluję Ci, ze udalo sie za pierwszym razem i tak ZDROWO zazdroszczę;)
Mi też za pierwszym razem, a wczesniej przez 5lat nic, wiec glowa do gory.

Haha mi tez odstaje ale troszke bardzo malo widac Kolezance dopiero w 5_6 miesiac cos zaczelo byc widac☺ A mi tak po jedzeniu chociaz widze ze waga tak po kilogramie przybiera☺ Wklejcie zdjecie haha

Załączniki

• IMG_20190531_172234.jpg
    IMG_20190531_172234.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 121
reklama
Ktoś bardzo mi bliski jest w stracznej sytuacji.Ta osoba jest w ciąży coś około 9 tydz dzidziuś nie ma czaszki i nie tylko,3 specjalistów zapewnia że nawet gdy uda się urodzić to dziecko umrze.Wiem że to ciężkie pytanie sama nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu co wy byście zrobiły?

Nigdy nie wiem co bym zrobila w danej sytuacji dopoki w niej sie nie znajde...
Chyba CHYBA oszczedzilabym cierpienia niewinnej istocie, dziecku, bo ze to prowadzi tylko do cierpienia to bez watpienia...

Byl taki przypadek pokazany w Greys Anatomy...
Jednak to ona sama musi podjc te niewyobrazalnie trudna decyzje...

Do góry