reklama
Konstancja27
Fanka BB :)
Dam znac juz po wizycie. Kurczę czemu to jest takie trudne?? Matko, tyle emocji, strachu...A inna tylko dotknie i jest w ciąży.. chociaż ja i tak nie mogę narzekać bo bym grzeszyla- mam już córkę 15 miesięcy. Do dziś miałam przeczucie, że się uda a dziś, że się nie udało
U mnie bez zmian dopadł mnie solidny dół. Nie mam siły ani ochoty na nic, bo nie wiem jak. Coś się dzieje ze mną niedobrego, niby nogi mi puchną, czuję ucisk w klatce piersiowej, a to wszystko chyba stres i moje samozadreczanie się. Dodatkowo od wczoraj widzę śluz zabarwiony na brunatno, co mnie dobiło, że znowu w tym cyklu coś się dzieje i nawet do owulacji poprawienie nie dojdzie. Odpadam, sama ze sobą. Zapomniałam dziś o umówionym spotkaniu w pracy!!!!!@sksk a jak u Ciebie?
Justyska wiesz mam wrażenie, że Tobie się uda, że u Was czynnik męski i skoro jest już blastka to już pójdzie tylko dobrze! Trzymam mocno kciuki, żeby tak było
walczacamama
W drugiej ciąży szybciej pojawia się brzuch, przynajmniej u wszystkich dziewczyn u których robiłam sondę na ten temat u mnie 21 dni po transferze i jakby ktoś spojrzał wprawnym okiem to widać jak wyszedł brzuch, oczywko nie jakiś spektakularny ale charakterystycznyDziewczyny jeszcze tylko 40 min i wszystko będzie jasne :-) albo wielka radość albo rozwiane wszelkie nadzieje. Żeby się odstresowac zjadłam 1.5 wieśmaca w maku wzdęło mnie kurde, w sumie to taki brzuch mam już z tydzień, no może 5 dni, mąż aż się ze mnie śmieje;-)
Może to jednak nie Wieśmac
Konstancja27
Kochana obyś wykrakala. Ja już pod gabinetem, wizytę mam na 16.20 i poznam wyniki :-)W drugiej ciąży szybciej pojawia się brzuch, przynajmniej u wszystkich dziewczyn u których robiłam sondę na ten temat u mnie 21 dni po transferze i jakby ktoś spojrzał wprawnym okiem to widać jak wyszedł brzuch, oczywko nie jakiś spektakularny ale charakterystyczny
Może to jednak nie Wieśmac
Agnieszka322
Zaciekawiona BB
Relanium można brać bez obaw na uspokojenie się podczas stymulacji itd? To jest na receptę czy nie?Ja w 6 miałam teraz 24
Czułam zmęczenie i tylko to, ale relanium ma to do siebie, że człowiek taki spokojny i neutralny.
Vinszka
Relanium jest na receptę i tylko po transferze max 6 dni.Relanium można brać bez obaw na uspokojenie się podczas stymulacji itd? To jest na receptę czy nie?
Marzycielka7
Ale mam pecha, awaria aparatu w labolatorium i wyników jeszcze nie ma.
Kurczę to zawsze pod górkę [emoji51][emoji8]
reklama
Marzycielka7
Ja w 6 dniu po transferze jednej blastocysty 4AA mialam hcg 43.3, w 8 dniu 139.5, jedyne objawy to od 2dpt cos mnie ciągnęło jak na okres i to wszystko.
Piersi to zaczęły mnie bolec dopiero kolo 6tygodnia ciąży dzis jestem w 16tc
I jak się czujesz?
Podziel się: