reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ćwiczysz też ?Ja od miesiąc a walczę z chodakowska i czuje się mega.

No właśnie ja narazie na ćwiczenia nie moge soboe pozwolic ,bo jestem miesiac po operacj :( takze teraz tylko spacery ale zamierzam jutro dopytac czy moge właczyć rower.Niestety wieksze obciazenia odpadaja na co najmniej dwa miesiące:(
Ale mocno trzymam✊✊✊✊za Ciebie-wiem,że Chodakowska daje efekty!!! ;)

Super [emoji4]
praktycznie bezobjawowa ciąża [emoji846]
Od 6 do okolo 12tc bolaly mnie piersi
I niedawno zaczelam czuć ze mam kregoslup, bo boli nisko nad tyłkiem, a tak zero wymiotów i innych nieprzyjemności [emoji106]
Ale codziennie was czytam i caly czas trzymam za wszystkie kciuki [emoji8]

Kiedy zaczynasz kolejna stymulacje? Bo chyba 22.05 mialas wizyte w klinice? [emoji846] Ustaliliscie plan działania? :)

Cieszę się ze u Ciebie wszystko dobrze [emoji847]
My byliśmy , staraliśmy się naturalnie w tym cyklu ale nie poszło
Mam do zrobienia trombofilie, test na cytotoksycznosc komórek NK , krzywa insulinowa i zobaczymy co z tych wyników wyjdzie jaki dalej będzie plan [emoji6]
Choć wczoraj miałam takiego dola ze nie chciało mi się juz nic i jakoś pomyślałam
ze nie jest mi dane być chyba mama[emoji20]
Ale to po prostu lęk przed tym co mnie czeka
Tak bardzo bym chciała by się nam udało
Widzę jak mąż o tym myśli i czasem ma łzy w oczach [emoji20]

No właśnie ja narazie na ćwiczenia nie moge soboe pozwolic ,bo jestem miesiac po operacj :( takze teraz tylko spacery ale zamierzam jutro dopytac czy moge właczyć rower.Niestety wieksze obciazenia odpadaja na co najmniej dwa miesiące:(
Ale mocno trzymam✊✊✊✊za Ciebie-wiem,że Chodakowska daje efekty!!! ;)
Daje daje przekonałam się już kiedyś że są efekty i to szybko ale chyba najbardziej cieszy lepsze samopoczucie

Cieszę się ze u Ciebie wszystko dobrze [emoji847]
My byliśmy , staraliśmy się naturalnie w tym cyklu ale nie poszło
Mam do zrobienia trombofilie, test na cytotoksycznosc komórek NK , krzywa insulinowa i zobaczymy co z tych wyników wyjdzie jaki dalej będzie plan [emoji6]
Choć wczoraj miałam takiego dola ze nie chciało mi się juz nic i jakoś pomyślałam
ze nie jest mi dane być chyba mama[emoji20]
Ale to po prostu lęk przed tym co mnie czeka
Tak bardzo bym chciała by się nam udało
Widzę jak mąż o tym myśli i czasem ma łzy w oczach [emoji20]

Kochana nie smutaj-będziesz w tej ciąży,czasem trzeba tylko trochę wiecej czasu ;)
Chwile zwatpienia to normalna sprawa-wazne ,by szybko sie otrzepać i walczyć dalej!!! :-*

U mnie bez zmian dopadł mnie solidny dół. Nie mam siły ani ochoty na nic, bo nie wiem jak. Coś się dzieje ze mną niedobrego, niby nogi mi puchną, czuję ucisk w klatce piersiowej, a to wszystko chyba stres i moje samozadreczanie się. Dodatkowo od wczoraj widzę śluz zabarwiony na brunatno, co mnie dobiło, że znowu w tym cyklu coś się dzieje i nawet do owulacji poprawienie nie dojdzie. Odpadam, sama ze sobą. Zapomniałam dziś o umówionym spotkaniu w pracy!!!!!
Justyska wiesz mam wrażenie, że Tobie się uda, że u Was czynnik męski i skoro jest już blastka to już pójdzie tylko dobrze! Trzymam mocno kciuki, żeby tak było
Kurcze, byc moze ze to wszytko przez stres. Kochana a może powinnas pogadac z jakims psychologiem?
Kochana wiesz ze chcialabym zeby sie udalo ale wiem ze to sa wyjatki jak sie udaje za pierwszym podjsciem. Wszytko sie okaze.

reklama
Do góry