Śliwka12345
Fanka BB :)
Np folian firmy Swanson lub Solgar@Śliwka12345 @Kurcia jaki to kwas foliowy metylowany? Możecie mi podesłać konkretną nazwę i firmę? Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Np folian firmy Swanson lub Solgar@Śliwka12345 @Kurcia jaki to kwas foliowy metylowany? Możecie mi podesłać konkretną nazwę i firmę? Dzięki
Ja lecze się w invimed Wrocław i mam córkę, także jestem zadowolona teraz podchodzimy do drugiej procedury, dzisiaj miałam punkcje a we wtorek transferDziewczyny czy któraś z was leczyła się w z invimed i jest zadowolona czy raczej odradzacie?
Ja tez się leczę w Invimedzie w Katowicach i pomimo, ze nie udało się za pierwszym razem to jestem zadowolona. Choć przyznaje, ze u mnie to zasługa konkretnej lekarkiDziewczyny czy któraś z was leczyła się w z invimed i jest zadowolona czy raczej odradzacie?
Super gratuluję czy możesz mi powiedzieć ile kosztuje transfer czy każda wizyta przed transferem jest płatna oraz jakie leki masz brać po transferze?Ja lecze się w invimed Wrocław i mam córkę, także jestem zadowolona teraz podchodzimy do drugiej procedury, dzisiaj miałam punkcje a we wtorek transfer
Byłam dzisiaj na warsztatach leczenia niepłodności i prowadziła je właśnie klinika Invimed. Zrobili na mnie dobre wrażenia dlatego tak się zastanawiamJa tez się leczę w Invimedzie w Katowicach i pomimo, ze nie udało się za pierwszym razem to jestem zadowolona. Choć przyznaje, ze u mnie to zasługa konkretnej lekarki
Dziewczyny czy któraś z was leczyła się w z invimed i jest zadowolona czy raczej odradzacie?
Ja polecam Choć wiadomo, ze każdy oddział może się różnic, tak jak i każdy lekarz. Ale ogolnie nie mam się do czego doczepic Mi się podoba, ze nie jest to taka typowa fabryka. A swojej lekarki to wręcz nie mogę się nachwalic Generalnie bardzo zorientowana we wszystkich kwestiach i do tego naprawdę czuc, ze jej zależy na pacjencie.Byłam dzisiaj na warsztatach leczenia niepłodności i prowadziła je właśnie klinika Invimed. Zrobili na mnie dobre wrażenia dlatego tak się zastanawiam
Dobrze, tylko wczoraj chyba pojawił się taki ból jak na okres :-( sama nie wiem co myśleć. A Ty?Wszystko sie zgadza. Pewnie nie, bo jeszcze brałam zastrzyk więc wynik będzie oszukany. Bardziej chodzi o progresteron i estriadol. Jak sie czujesz?
Ja biorę Solgara. Ale mieszam z syntetykiem albo biore wlasnie Femibion 1 bo tam jest mieszany. Po samym metylu mi homocysteina wzrosła zamiast spasc.@Śliwka12345 @Kurcia jaki to kwas foliowy metylowany? Możecie mi podesłać konkretną nazwę i firmę? Dzięki