U mnie po wszystkim, jeszcze godzinka podawania leku i wracamy do domu. Widziałam nawet zdjęcie zarodka, podali mi zarodek BL 1.2.2. Ogólnie z 10 komórek zapłodniło się 9 ale 3 w 3 sobie przestały się rozwijać, więc zostało nam 5 zarodków . Mam nadzieję że mój kropek zostanie ze mną na na 8,5 miesiąca. Nie pije już kawy ani herbaty, kupię ananasa wracając, coś jeszcze polecacie?
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Czyli ty mialas 3 dniowca podanego czy 4 morulke?U mnie po wszystkim, jeszcze godzinka podawania leku i wracamy do domu. Widziałam nawet zdjęcie zarodka, podali mi zarodek BL 1.2.2. Ogólnie z 10 komórek zapłodniło się 9 ale 3 w 3 sobie przestały się rozwijać, więc zostało nam 5 zarodków . Mam nadzieję że mój kropek zostanie ze mną na na 8,5 miesiąca. Nie pije już kawy ani herbaty, kupię ananasa wracając, coś jeszcze polecacie?
4 dniowe. Kiedy robisz bete?Czyli ty mialas 3 dniowca podanego czy 4 morulke?
mała79
Dokładnie tak samo? Emocje są cały czas , pròbuję zajać czymś głowę, ale ztyłu nie tak o tym myślęTeż masz tak jak ja, że jednego dnia wszystko tłumaczysz sobie na własną korzyść, że napewno się udało i już prawie jesteś tego pewna A kolejnego mowisz- na bank nic z tego... masz tak? Straszne są te emocje
Normalne mnie po przeciwzakrzepowych tez piekloKurcze dziewczyny po wstrzyknieciu flaxiparine i prolutex strasznoe mnie piecze to miejsce. To normalne? I nie wiem moja skora jakas dziwna sie zrobila bo noe moglam wbic igly dzis.
@nadziejamooja;)
@Śliwka12345 @Kurcia jaki to kwas foliowy metylowany? Możecie mi podesłać konkretną nazwę i firmę? DziękiWłaśnie taki biorę
Justyska13
Sama noe wiem albo w czwartek i sobote albo piatek i ponoedzialek czyli 6 i 8 dpt albo 7 i 10dpt4 dniowe. Kiedy robisz bete?
Nataliaa93
Dzięki kochana, my już po, wracamy do domku, mamy 11 dojrzałych oocytow transfer we wtorek@Nataliaa93 mocne kciuki za koszyk jajeczek
@Justi55 za przelod do bazy i szykowanie mieszkanka na 8,5 miesiaca
Forget-me-not...
Ja biorę femibion 1. Tam jest metylowany i zwykly kwas foliowy. Dla niektórych sam metylowany też nie jest dobry...@Śliwka12345 @Kurcia jaki to kwas foliowy metylowany? Możecie mi podesłać konkretną nazwę i firmę? Dzięki
reklama
ilmenau
Dzi
iDzięki kochana. Biore do ssania tabletki isla i bede plukac gardlo sola z woda moze przejdzie, nie ma tragedii ale drapie lekko. A to pieczenie po zastrzykach to caly czas bedzie sie utrzymywać? Tzn jak teraz dotykam to boli to miejsce.
Prolutexu nie brałam to nie wiem, ale po heparynie tak jest niestety. Później jakoś mniej boli dlatego się śmieje z tym przyzwyczajeniem
U mnie po wszystkim, jeszcze godzinka podawania leku i wracamy do domu. Widziałam nawet zdjęcie zarodka, podali mi zarodek BL 1.2.2. Ogólnie z 10 komórek zapłodniło się 9 ale 3 w 3 sobie przestały się rozwijać, więc zostało nam 5 zarodków . Mam nadzieję że mój kropek zostanie ze mną na na 8,5 miesiąca. Nie pije już kawy ani herbaty, kupię ananasa wracając, coś jeszcze polecacie?
Spacery i spokój. Wiem jak trudno o to drugie, ale nie stresuj Kropka.
Niech się zadomowi u ciebie w brzuszku!
Podziel się: