Margit2018
Fanka BB :)
Nic dodać nic ująć. Dokładnie tak jest.Raczej chodzi o to, ze jak u nich w labie zarodek nie padnie to jest serio serio mega silny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic dodać nic ująć. Dokładnie tak jest.Raczej chodzi o to, ze jak u nich w labie zarodek nie padnie to jest serio serio mega silny
Może się implantuje -ja dzisiaj spokojnie, drzemka w ciągu dnia mi idealnie zrobiła, potem spacer. Staram się nie stresować. Trochę mnie jajniki bolały ale brałam nispe i przeszłoDobrze, tylko wczoraj chyba pojawił się taki ból jak na okres :-( sama nie wiem co myśleć. A Ty?
@Kurcia dzięki za infoJa biorę Solgara. Ale mieszam z syntetykiem albo biore wlasnie Femibion 1 bo tam jest mieszany. Po samym metylu mi homocysteina wzrosła zamiast spasc.
Ja jestem i szczerze to mam mieszane uczucia. Jestem po 2 nieudanych transferach. Po nich badam immunologie i to może w tym jest problem ... czas pokażeDziewczyny czy któraś z was leczyła się w z invimed i jest zadowolona czy raczej odradzacie?
Ja właśnie takie mam wrażenie w tej klinice w której jestem teraz. 2 nie udane transfery i nic nowego nie zaoferowali. Immunologa będę robić na własną rękę bo nie wierzę w to że najwyższej klasy zarodki nie mogą się zaimplsntowac. Każą nam badać je pod kątem genetycznym a nawet nie ma ku temu podstaw bo w naszej genetyce nawet nie grzebali. Nie wiem czy to nie jest naciągane na kasę. Ile w Invimedzie kosztuje transfer?Ja jestem i szczerze to mam mieszane uczucia. Jestem po 2 nieudanych transferach. Po nich badam immunologie i to może w tym jest problem ... czas pokaże
Dziękuję kochana ceny sprawdz sobie na ich stronie, my teraz za punkcje ze znieczuleniem placilismy 6350 zł. Każda wizyta kosztuje 140 zł. A leki po transferze to estrofem, acard, luteina i duphaston. jeśli chodzi o ceny transferu to moge Ci napisać we wtorek jak już będę poSuper gratuluję czy możesz mi powiedzieć ile kosztuje transfer czy każda wizyta przed transferem jest płatna oraz jakie leki masz brać po transferze?
To poproszę :*Dziękuję kochana ceny sprawdz sobie na ich stronie, my teraz za punkcje ze znieczuleniem placilismy 6350 zł. Każda wizyta kosztuje 140 zł. A leki po transferze to estrofem, acard, luteina i duphaston. jeśli chodzi o ceny transferu to moge Ci napisać we wtorek jak już będę po
A to badanie zarodków to nie jest takie drogie badanie które kosztuje około 3000 czy 4000 zł,?Ja właśnie takie mam wrażenie w tej klinice w której jestem teraz. 2 nie udane transfery i nic nowego nie zaoferowali. Immunologa będę robić na własną rękę bo nie wierzę w to że najwyższej klasy zarodki nie mogą się zaimplsntowac. Każą nam badać je pod kątem genetycznym a nawet nie ma ku temu podstaw bo w naszej genetyce nawet nie grzebali. Nie wiem czy to nie jest naciągane na kasę. Ile w Invimedzie kosztuje transfer?