reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje bardzo za wszystkie kciuki❤️❤️
Roznieś zycze samych dobrych wiadomości :)
@Justyska13 bedziesz dzwonic do kliniki, czy czekasz na ich telefon?
@Forget-me-not... wizyta o 16.30, wiec cały dzień czekania przede mna. Oby było warto:)
Ciesze się, ze już dotarła - spisała się ta nasza poczta;) Żeby tylko dobrze służyły:)

Ostatnia edycja:
reklama
A proga w dzien transferu jaki mialas bo ladne teraz jest???
IMG_20190524_094557.jpg

I leki tez trzeba brac w innym czasie niektore to nawet powinno sie brac nie wczesniej niz 4 godziny po
Ja bralam eutyrox sniadanie I o 9 razem progesteron estroferm I lutinus dopochwoowo kolejna.dawka o 15 I 21 tak lekarz mowilA kochane co mozna na bol gardla w ciazy?Slyszalam zr tantum verde w spray u?

Hej hej, my już po i wszystko z USG wyszło dobrze. Dzidzia ruchliwa i nie chciała współpracować dzięki czemu mieliśmy pół godziny pięknych widoków. Szykuje się drugi chlopak. [emoji64] Teraz tylko czekanie na wyniki z krwi [emoji1696]
Super gratulujeJuz plec a u mnie doktorek jeszcze nie postawil plci mowi ze to w 18 tygodniuJak usg dobrze, to mysle ze krew tylko formalnoscUrosla dzidzia od ostatniej wizyty?

Super gratulujeJuz plec a u mnie doktorek jeszcze nie postawil plci mowi ze to w 18 tygodniuJak usg dobrze, to mysle ze krew tylko formalnoscUrosla dzidzia od ostatniej wizyty?
Coś urosła, ale nawet nie spojrzałam ile, a dzidzia akurat tak ładnie się ułożyła, że widać ewidentnie było, że to chłopak. Ponoć z takiego materiału dziewczynki nie będzie [emoji1]
Wiem tylko, że dzidzia wielkościowo była na ostatni gwizdek do badania.

reklama
Coś urosła, ale nawet nie spojrzałam ile, a dzidzia akurat tak ładnie się ułożyła, że widać ewidentnie było, że to chłopak. Ponoć z takiego materiału dziewczynki nie będzie [emoji1]
Wiem tylko, że dzidzia wielkościowo była na ostatni gwizdek do badania.
Super wiadomosci ciesze sie bardzo, ja wizyta 12 czerwca dopiero

Do góry