reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynyva jak to jest biore pregna plus witaminy I tam jest 100 mg dhea a powinno sie brac 600 myslicie ze mozna oddzielnie dawkowac I czy to konieczne?

Ja już po wizycie. Niestety cudu nie było, 8tc a wg USG 6 TC, zarodek ma tylko 4 mm i od czwartku urósł tylko o 1 mm, tak więc ciąża się nie rozwija, ale serduszko ciągle bije, dlatego dla pewności gin kazał przyjść jeszcze za tydzień, chociaż to już będzie tylko formalność... dziewczyny, która mają za sobą takie przejścia, dostanę skierowanie do szpitala tak? A tam tabletki czy odrazu łyżeczkowanie?
Przykro mi :-( nie wyobrażam sobie co czujesz. Trzymaj się, ściskam mocno.

Ja już po wizycie. Niestety cudu nie było, 8tc a wg USG 6 TC, zarodek ma tylko 4 mm i od czwartku urósł tylko o 1 mm, tak więc ciąża się nie rozwija, ale serduszko ciągle bije, dlatego dla pewności gin kazał przyjść jeszcze za tydzień, chociaż to już będzie tylko formalność... dziewczyny, która mają za sobą takie przejścia, dostanę skierowanie do szpitala tak? A tam tabletki czy odrazu łyżeczkowanie?

Przykro mi bardzo. Trzymaj się jakoś.
Zobaczymy co powie nam jutro lekarz i jak zareaguje na nasze pomysły [emoji2]
Samopoczucie ok , cieszę się ze jutro zobaczę tez cała dokumentacje od embriologa
Nie chce pchać się od razu w stymulację
Kurcze to rzeczywiście cud [emoji173]️ale bardzo fajnie,ze się jej udało !!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ciekawe co powie, jak się przekona, ze jestes bardziej zorientowana w temacie od niego :-D Moim skromnym zdaniem tez uważam, ze powinnaś trochę odpoczac. I fizycznie i psychicznie, bo to przecież tez bardzo ważne.

Ja po wizycie i jest super. Mam 7 większych pęcherzyków i 2 mniejsze:rofl2: To o 3 więcej, niż ostatnio:D Nie wiem, czy to zasługa zmiany leku, czy teorii, ze druga stymulacja daje lepsze wyniki niż pierwsza. Najwazniejsze, ze sa i ze rosną:p Zobaczymy jeszcze jakie beda wyniki estradiolu i progesteronu.

@Justyska13 prosze dopisz mnie na 24 i 27 kolejne podglądanie jajeczek.

reklama
Do góry