reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

AMH mam 2,65. Z leków to brałam tylko menopur i gonapeptyl. Mam nadzieję że teraz się zaplodnia pięknie A potem chociaż jeden zostanie że mną.
Ty może będziesz miała mniej, ale może będą to te właściwe, które zostaną z Tobą.
[/QUOTE]
A pamiętasz może dawki jakie mialas? Mam podobne wyniki AMH i przy tych lekach mialam zaledwie 7 komorek w tym 3 tylko dobre

reklama
Przykro mi bardzo. Trzymaj się jakoś.

Ciekawe co powie, jak się przekona, ze jestes bardziej zorientowana w temacie od niego :-D Moim skromnym zdaniem tez uważam, ze powinnaś trochę odpoczac. I fizycznie i psychicznie, bo to przecież tez bardzo ważne.

Ja po wizycie i jest super. Mam 7 większych pęcherzyków i 2 mniejsze:rofl2: To o 3 więcej, niż ostatnio:D Nie wiem, czy to zasługa zmiany leku, czy teorii, ze druga stymulacja daje lepsze wyniki niż pierwsza. Najwazniejsze, ze sa i ze rosną:p Zobaczymy jeszcze jakie beda wyniki estradiolu i progesteronu.

@Justyska13 prosze dopisz mnie na 24 i 27 kolejne podglądanie jajeczek.

To się okaze co lekarz powie ,zapewne będzie zmieszany ze pacjentka jest dociekliwa a takie nie zawsze są lubiane ale to nieistotne płacimy i mamy prawo wymagać a pieniądze nie są małe ...
To super ze u Ciebie pecherzyki rosną i trzymam [emoji110]by rosły dalej a wyniki hormonów były idealne [emoji173]️
Jutro dam znać co i jak a Tobie życzę powodzenia za dobre wiadomości 24 i 27 maja [emoji8]

Menopur to miałam 3x225 i chyba 5 albo 6 po 150. Gonapeptyl bralam chyba 10 zastrzykow ale nie pamiętam dokładnie.

Przykro mi bardzo. Trzymaj się jakoś.

Ciekawe co powie, jak się przekona, ze jestes bardziej zorientowana w temacie od niego :-D Moim skromnym zdaniem tez uważam, ze powinnaś trochę odpoczac. I fizycznie i psychicznie, bo to przecież tez bardzo ważne.

Ja po wizycie i jest super. Mam 7 większych pęcherzyków i 2 mniejsze:rofl2: To o 3 więcej, niż ostatnio:D Nie wiem, czy to zasługa zmiany leku, czy teorii, ze druga stymulacja daje lepsze wyniki niż pierwsza. Najwazniejsze, ze sa i ze rosną:p Zobaczymy jeszcze jakie beda wyniki estradiolu i progesteronu.

@Justyska13 prosze dopisz mnie na 24 i 27 kolejne podglądanie jajeczek.
Super ważne że są plusy. Oby urosło ich jeszcze więcej.

My po wizycie i przynosimy same dobre wieści. Przepływy się poprawiły, mierzymy coś ponad 6 cm, ale nie dało się dokładnie zmierzyć, bo okruszek sobie chyba drzemał. Serduszko pięknie pika, a mama nic nie przytyła [emoji87]schodzimy powoli z leków [emoji123]
Kochane, jaka to radość oglądać takie cudowności. Każdej z osobna tego życzę z całego serduszka.

Zdjęcia dziś nie dam rady wkleić, ale jutro się pochwalę [emoji28]

reklama
My po wizycie i przynosimy same dobre wieści. Przepływy się poprawiły, mierzymy coś ponad 6 cm, ale nie dało się dokładnie zmierzyć, bo okruszek sobie chyba drzemał. Serduszko pięknie pika, a mama nic nie przytyła [emoji87]schodzimy powoli z leków [emoji123]
Kochane, jaka to radość oglądać takie cudowności. Każdej z osobna tego życzę z całego serduszka.

Zdjęcia dziś nie dam rady wkleić, ale jutro się pochwalę [emoji28]
Kochana cudownie :-) :) ♥♥♥♥ super ze przepływy sa dobre, a ty dobrze ze nie tyjesz jeszczr zdazysz przytyc ;) dobrze ze maluszkowi nic nie brakuje i rosnie. Kochana bardzo bardzo sie ciesze i jutro ciotki forumowe czekaja na zdjeciorko maluszka. Wracaj bezpiecznie do domku ♥♥

Do góry