reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po wizycie. Niestety cudu nie było, 8tc a wg USG 6 TC, zarodek ma tylko 4 mm i od czwartku urósł tylko o 1 mm, tak więc ciąża się nie rozwija, ale serduszko ciągle bije, dlatego dla pewności gin kazał przyjść jeszcze za tydzień, chociaż to już będzie tylko formalność... dziewczyny, która mają za sobą takie przejścia, dostanę skierowanie do szpitala tak? A tam tabletki czy odrazu łyżeczkowanie?

Ja już po wizycie. Niestety cudu nie było, 8tc a wg USG 6 TC, zarodek ma tylko 4 mm i od czwartku urósł tylko o 1 mm, tak więc ciąża się nie rozwija, ale serduszko ciągle bije, dlatego dla pewności gin kazał przyjść jeszcze za tydzień, chociaż to już będzie tylko formalność... dziewczyny, która mają za sobą takie przejścia, dostanę skierowanie do szpitala tak? A tam tabletki czy odrazu łyżeczkowanie?
Przykro mi .Trzymaj się dzielnie

Ja te wszystkie badania miałam. I wszystkie Ok.
Ciekawe co Twój lekarz powie na taki gotowy zestaw, który mu zaproponujesz ;) Jak w ogole nastroj przed jutrzejsza wizyta?

Przykro mi, ze nie zaskoczyło naturalnie:sad: A tak mocno trzymałam kciuki, żeby Ci się udało.

Ja dziś się dowiedziałam, ze koleżanka, która tez miała podchodzić do in vitro zaskoczyła naturalnie:) A dziewczyna ma 44 lata, wiec to niemal ostatni dzwonek dla niej. Jest już w II trymestrze, wiec powinno byc dobrze. Jednak cuda się zdarzają:)

Zobaczymy co powie nam jutro lekarz i jak zareaguje na nasze pomysły [emoji2]
Samopoczucie ok , cieszę się ze jutro zobaczę tez cała dokumentacje od embriologa
Nie chce pchać się od razu w stymulację
Kurcze to rzeczywiście cud [emoji173]️ale bardzo fajnie,ze się jej udało !!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

My juz po wizycie dzieciatko ma sie dobrze, mierzymy 66mm Leki odstawiamy praktycznie do zera , luteina dopochwowo jeszcze 18 dni raz wieczorem[emoji5] I zostaje euthyrox[emoji5] I pregna witaminy.Kolejna wizyta 12 czerwca.

Superaśnie[emoji173]️[emoji173]️rośnijcie zdrowo aż do szczęśliwego finału [emoji8]

Smutno [emoji27]przytulam , bądź silna[emoji8]

Trzymaj sie ;(

reklama
Do góry