reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wiem, wiem, że rozsiewam info z czyjegoś życia ale przeżyją:-) teraz w Novum na punkcję poszła Małgorzata Rozenek :-) towarzyszy jej mąż Radosław Majdan. Wiem bo widziałam, po wypiciu tego leku przez ponad godzinę leżałam tam gdzie się szykuje kobiety do punkcji. A teraz siedzę i widzę Radka:-) Oby i im się udało:-*

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Jak się przygotować finansowo do pierwszej wizyty w klinice? Czy oprocz kosztow za wizyte juz na poczatku trzeba wplacac jakies pieniądze? Czy jest taka mozliwosc, ze beda tego dnia na miejscu juz kazali zrobic jakies badania? No i pozniej, jesli juz podejma decyzje co i jak to wtedy trzeba placic z gory za cala procedurę??

Dziewczyny wiem, wiem, że rozsiewam info z czyjegoś życia ale przeżyją:-) teraz w Novum na punkcję poszła Małgorzata Rozenek :-) towarzyszy jej mąż Radosław Majdan. Wiem bo widziałam, po wypiciu tego leku przez ponad godzinę leżałam tam gdzie się szykuje kobiety do punkcji. A teraz siedzę i widzę Radka:-) Oby i im się udało:-*
O kurde to niezłe masz widoki, sławy wokoło

No to masz pewność, że dobrze trafiłaś ;)

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Jak się przygotować finansowo do pierwszej wizyty w klinice? Czy oprocz kosztow za wizyte juz na poczatku trzeba wplacac jakies pieniądze? Czy jest taka mozliwosc, ze beda tego dnia na miejscu juz kazali zrobic jakies badania? No i pozniej, jesli juz podejma decyzje co i jak to wtedy trzeba placic z gory za cala procedurę??

My na pierwszej wizycie płaciliśmy za wizytę, badania genetyczne i kilka innych z listy a cześć zrobiliśmy na własna rękę
W dniu punkcji płaciliśmy za pobranie, hodowanie i znieczulenie a za transfer w dniu transferu
Pierwsza wizyta ok 3000 zł
Druga 7100 zł
Trzecia 1200 zł
Napisałam Ci te główne , reszta kosztów dojazdy plus leki

Ja na pierwszej wizycie płaciłam tylko za tą wizytę, no i miałam już zrobione badania których wymagali na początku, wtedy lekarz zakwalifikował mnie do procedury, powiedział którym protokołem będę szła, wszystko dokładnie omówił, a babki z recepcji dały dokumenty do wypełnienia, ale na spokojnie mogłam je wziąć do domu i wypełnić. Na następnej wizycie było podpisanie zgody i wszystkich papierów i w ciągu 7 dni trzeba było zapłacić za całą procedurę, ja płaciłam od razu bo gotówką.

reklama
Do góry