Śliczności gratulacjęHello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
reklama
U Nas tez 5 podjelo prace I tak az do stadium.blastocysty☺Kochana to tak jak u nas!!! Życzę Ci pięknych pięciu blastek! [emoji8][emoji8]
Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny dzwonilam do embriolog z 6 podjelo prace 5 wiec 5 kropeczek walczy. Oszaleje!!! Pytalam o to krwawienie i embriolog mowila ze lekarz nic jej nie wspominal wiec dopyta po poludniu co sie dzialo i skad krwawienie bylo. Po 14 mam dzwonic.
Trzymamy kciuki za ich dalsza walkę[emoji110][emoji110][emoji110]
Konstancja27
Dziewczyny wiem, wiem, że rozsiewam info z czyjegoś życia ale przeżyją:-) teraz w Novum na punkcję poszła Małgorzata Rozenek :-) towarzyszy jej mąż Radosław Majdan. Wiem bo widziałam, po wypiciu tego leku przez ponad godzinę leżałam tam gdzie się szykuje kobiety do punkcji. A teraz siedzę i widzę Radka:-) Oby i im się udało:-*
Liliana87
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Jak się przygotować finansowo do pierwszej wizyty w klinice? Czy oprocz kosztow za wizyte juz na poczatku trzeba wplacac jakies pieniądze? Czy jest taka mozliwosc, ze beda tego dnia na miejscu juz kazali zrobic jakies badania? No i pozniej, jesli juz podejma decyzje co i jak to wtedy trzeba placic z gory za cala procedurę??
O kurde to niezłe masz widoki, sławy wokołoDziewczyny wiem, wiem, że rozsiewam info z czyjegoś życia ale przeżyją:-) teraz w Novum na punkcję poszła Małgorzata Rozenek :-) towarzyszy jej mąż Radosław Majdan. Wiem bo widziałam, po wypiciu tego leku przez ponad godzinę leżałam tam gdzie się szykuje kobiety do punkcji. A teraz siedzę i widzę Radka:-) Oby i im się udało:-*
Liliana87
No to masz pewność, że dobrze trafiłaśDziewczyny wiem, wiem, że rozsiewam info z czyjegoś życia ale przeżyją:-) teraz w Novum na punkcję poszła Małgorzata Rozenek :-) towarzyszy jej mąż Radosław Majdan. Wiem bo widziałam, po wypiciu tego leku przez ponad godzinę leżałam tam gdzie się szykuje kobiety do punkcji. A teraz siedzę i widzę Radka:-) Oby i im się udało:-*
Marzycielka7
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Jak się przygotować finansowo do pierwszej wizyty w klinice? Czy oprocz kosztow za wizyte juz na poczatku trzeba wplacac jakies pieniądze? Czy jest taka mozliwosc, ze beda tego dnia na miejscu juz kazali zrobic jakies badania? No i pozniej, jesli juz podejma decyzje co i jak to wtedy trzeba placic z gory za cala procedurę??
My na pierwszej wizycie płaciliśmy za wizytę, badania genetyczne i kilka innych z listy a cześć zrobiliśmy na własna rękę
W dniu punkcji płaciliśmy za pobranie, hodowanie i znieczulenie a za transfer w dniu transferu
Pierwsza wizyta ok 3000 zł
Druga 7100 zł
Trzecia 1200 zł
Napisałam Ci te główne , reszta kosztów dojazdy plus leki
Ja na pierwszej wizycie płaciłam tylko za tą wizytę, no i miałam już zrobione badania których wymagali na początku, wtedy lekarz zakwalifikował mnie do procedury, powiedział którym protokołem będę szła, wszystko dokładnie omówił, a babki z recepcji dały dokumenty do wypełnienia, ale na spokojnie mogłam je wziąć do domu i wypełnić. Na następnej wizycie było podpisanie zgody i wszystkich papierów i w ciągu 7 dni trzeba było zapłacić za całą procedurę, ja płaciłam od razu bo gotówką.Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Jak się przygotować finansowo do pierwszej wizyty w klinice? Czy oprocz kosztow za wizyte juz na poczatku trzeba wplacac jakies pieniądze? Czy jest taka mozliwosc, ze beda tego dnia na miejscu juz kazali zrobic jakies badania? No i pozniej, jesli juz podejma decyzje co i jak to wtedy trzeba placic z gory za cala procedurę??
reklama
Justyska13
Bylabym szczesliwa ale biore pod uwage to ze maz ma kiepskie nasienie.U Nas tez 5 podjelo prace I tak az do stadium.blastocysty☺
Podziel się: