Tak mialam transfer 13 marca I na usg genetycznym wyszlo ze wg miesiaczki dzidzius jest wiekszy ☺ A jak to wyliczaja nie mam pojecia, termin porodu wg usg 3 grudnia mam☺ Wczoraj sie pochwalilam ze juz mi lepiej a dzisiaj rano musialam jechac mocz dac do badania to wymiotowalam I jestem tak spiaca ze nic sie nie chceDziewczyny, jak Wy macie liczone tygodnie ciąży? Ja miałam transfer 11.03. i jutro będzie u mnie 12 tc+0 , Ty i Vinszka miałyście transfer po mnie (13.03.?) i jesteście kilka dni ciążowe do przodu. Czy to możliwe, ze mimo iz miałam wcześniej transfer, to mam młodszą ciążę?
reklama
Marzycielka7
Fanka BB :)
Hello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
Sama słodycz do schrupania [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zdrówka mamusiu dla Was[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Slodkisci kochaneDuzo zdrowka dla mamy I dzieciaczkowOgromne gratulacje !!piekna waga dzieciaczkow.duzo zdrowka
Nio ja termin na 3-grudnia☺ A jak kochana brzusio rosnie?U mnie waga tak jakby kilogram do przodu ale po brzuchu nie widac chyba ze sobie dobrze pojem☺ Chyba mamy jeszcze czas☺A miałaś podaną blastkę?
U mnie termin jest z miesiączki liczony, a drugi mam z USG o jeden dzień wcześniej, ale i tak czuję, że będą mieć grudniowe dziecię, no chyba, że zrobi mi psikusa i znowu będę szła na cc. [emoji3525]
Vinszka
Ja mam termin na 28.11. [emoji1745][emoji85] z USG na 27.11.Nio ja termin na 3-grudnia[emoji5] A jak kochana brzusio rosnie?U mnie waga tak jakby kilogram do przodu ale po brzuchu nie widac chyba ze sobie dobrze pojem[emoji5] Chyba mamy jeszcze czas[emoji5]
U mnie brzuch trochę wyskoczył. Dla ludzi raczej może to być "ciąża spożywcza", bo jest niewielki, ale już powoli mi się zaczyna pokazywać [emoji7] a z wagą to u mnie 2 kg, ale na minusie [emoji17]
Justyska13
♥♥♥ piekne dzieciaczki, kochana niech rosna zdrowe a ty wracaj do sil ♥♥ całuskiHello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
Justyska13
Dziewczyny dzwonilam do embriolog z 6 podjelo prace 5 wiec 5 kropeczek walczy. Oszaleje!!! Pytalam o to krwawienie i embriolog mowila ze lekarz nic jej nie wspominal wiec dopyta po poludniu co sie dzialo i skad krwawienie bylo. Po 14 mam dzwonic.
Vinszka
Kochana to tak jak u nas!!! Życzę Ci pięknych pięciu blastek! [emoji8][emoji8]Dziewczyny dzwonilam do embriolog z 6 podjelo prace 5 wiec 5 kropeczek walczy. Oszaleje!!! Pytalam o to krwawienie i embriolog mowila ze lekarz nic jej nie wspominal wiec dopyta po poludniu co sie dzialo i skad krwawienie bylo. Po 14 mam dzwonic.
Pini88
U mnie termin 1 grudzuen brzuszek troszke wystajeNio ja termin na 3-grudnia☺ A jak kochana brzusio rosnie?U mnie waga tak jakby kilogram do przodu ale po brzuchu nie widac chyba ze sobie dobrze pojem☺ Chyba mamy jeszcze czas☺
reklama
Justyska13
Oby przetrwały 3 dobę teraz.Kochana to tak jak u nas!!! Życzę Ci pięknych pięciu blastek! [emoji8][emoji8]
Podziel się: