reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jak Wy macie liczone tygodnie ciąży? Ja miałam transfer 11.03. i jutro będzie u mnie 12 tc+0 , Ty i Vinszka miałyście transfer po mnie (13.03.?) i jesteście kilka dni ciążowe do przodu. Czy to możliwe, ze mimo iz miałam wcześniej transfer, to mam młodszą ciążę?
Tak mialam transfer 13 marca I na usg genetycznym wyszlo ze wg miesiaczki dzidzius jest wiekszy ☺ A jak to wyliczaja nie mam pojecia, termin porodu wg usg 3 grudnia mam☺ Wczoraj sie pochwalilam ze juz mi lepiej a dzisiaj rano musialam jechac mocz dac do badania to wymiotowalam I jestem tak spiaca ze nic sie nie chce

reklama
A miałaś podaną blastkę?
U mnie termin jest z miesiączki liczony, a drugi mam z USG o jeden dzień wcześniej, ale i tak czuję, że będą mieć grudniowe dziecię, no chyba, że zrobi mi psikusa i znowu będę szła na cc. [emoji3525]
Nio ja termin na 3-grudnia☺ A jak kochana brzusio rosnie?U mnie waga tak jakby kilogram do przodu ale po brzuchu nie widac chyba ze sobie dobrze pojem☺ Chyba mamy jeszcze czas☺

Nio ja termin na 3-grudnia[emoji5] A jak kochana brzusio rosnie?U mnie waga tak jakby kilogram do przodu ale po brzuchu nie widac chyba ze sobie dobrze pojem[emoji5] Chyba mamy jeszcze czas[emoji5]
Ja mam termin na 28.11. [emoji1745][emoji85] z USG na 27.11.

U mnie brzuch trochę wyskoczył. Dla ludzi raczej może to być "ciąża spożywcza", bo jest niewielki, ale już powoli mi się zaczyna pokazywać [emoji7] a z wagą to u mnie 2 kg, ale na minusie [emoji17]

Dziewczyny dzwonilam do embriolog z 6 podjelo prace 5 wiec 5 kropeczek walczy. Oszaleje!!! Pytalam o to krwawienie i embriolog mowila ze lekarz nic jej nie wspominal wiec dopyta po poludniu co sie dzialo i skad krwawienie bylo. Po 14 mam dzwonic.
Kochana to tak jak u nas!!! Życzę Ci pięknych pięciu blastek! [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry