Kochana gratuluje cii trzymam dalej kciuki. Ja podchodze teraz ale to mam liczone tak jak chyba kazdy jest endo ok i wlaczony progesteron... Tyle ze mam torbiel na jajniku ale dopuscili mnie do transferu tylko tym sie denerwuje ale musze chyba zaufac.@Vinszka Tak zgadza się! Warto było ☺ Dziękuję kochana ❤
@Kamaaa U mnie było badanie receptywności endometrium. Okazało się, że transfer musiałam mieć jeden dzień później niż liczą lekarze.
@Marzycielka7 Dziękuję ❤
reklama
Blondasek85
Fanka BB :)
Bralam ovitrelle. Raz zadzialal i peklo ale z wyniku progesteronu w 21 dc wynikalo, ze nie bylo owulacji. Byl prawie 0. Potem mielismy 1 inseminacje i znow ovitrelle i nie pekl;( przy drugiej inseminacji podali 2x ovitrelle i tez nie peklo. A tak w ogole, zanim trafila nam sie ciaza pozamaciczna to pecherzyki po stymulqcji rosly i same pekaly bez zadnych zastrzykow, ale ciazy nie bylo. Moze byly puste.. tego nie wiem. Wszystkie problemy z tymi torbielami zaczely sie pol roku po tej ciazy, po zrobionej laparoskopii. Clostrybegyt i bach wielka torbiel rosla ekspresowo i bol przy tym oraz mdlosci nieziemskie. Polozyli mnie na oddzial i podejrzewali hiper ale byla ona jedna wielka i po tyg zaczela sie wchlaniac. Kazda kolejna schodzi z @. Wiem, ze dojazdy noclegi itp. Beda drogie i meczace ale nie mamy za bardzo wyjscia. Do szczecina mamy 180 do gdyni 250 chyba. Do slupska najblizej ale o slupsku to juz w ogole nic nie wiem. Byl pomysl nq ta invicte o ktorej piszesz ale opinie nie sa pochlebne. A jak poczytalam o tym lekarzu do ktorego sie wybieramy w gdyni to ma naprawde dobre i wlasnie ponoc jwat w stalym kontakcie tel.. zeby nie jezdzic ciagle na wizyty z samymi wynikami.
Ja też miałam problem z nie pękającymi pęcherzykami. Cały zeszły rok cykl w cykl nie pękł ani razu,nie ważne czy brałam Ovitrelle czy Pregnyl. Co miesiąc miałam torbiel i wciąż brałam Orgamentril na wchłonięcie. Dodam, że przed zeszłym rokiem pecherzyki mi pękały normalnie. A w tym roku od stycznia coś się znowu w organizmie przestawiło i zaczęły znowu pękać. Dla mnie to tez była dziwna sprawa z tymi pęcherzykami.
Justyska13
Dziewczyny odebpralam z dzis estradiol 801pg/ml a progesteron 0,55 ng/ml.
co sadzicie? Dzis bedzie 6 zastrzyk
co sadzicie? Dzis bedzie 6 zastrzyk
Śliwka12345
W środę. Tylko nie wyzywaj ale nie jestem jakoś pozytywnie nastawionaRaczej rzadko, ale zdarza sie, ze jeszcze na lekach przychodzi @.
Kiedy ty testujesz????? Czekam z niecierpliwoscia!!
Śliwka12345
A wcześniej beta byla pozytywna czy nie testowalas?To chyba zalezy od organizmu, bo ja mimo brania lekow po tranaferze dostalam w 11 dpt okres.
Super gratuluję a który to dpt?Już po wizycie jest pęcherzyk ♥ Kolejna wizyta za tydzień ❤
Liliana87
Oo. No właśnie. Skad się biorą te torbiele czynnościowe? Dobrze, że u Ciebie już to minęło i organizm się odblokował. Ja teraz mialam juz drugi @ bez żadnej stymulacji i nie wiem co tam się dzialo i dzieje. Odpuscilismy calkowicie wizyty w gabinecie do momentu wizyty w klinice. Chcemy troche wyciszyc organizm.Ja też miałam problem z nie pękającymi pęcherzykami. Cały zeszły rok cykl w cykl nie pękł ani razu,nie ważne czy brałam Ovitrelle czy Pregnyl. Co miesiąc miałam torbiel i wciąż brałam Orgamentril na wchłonięcie. Dodam, że przed zeszłym rokiem pecherzyki mi pękały normalnie. A w tym roku od stycznia coś się znowu w organizmie przestawiło i zaczęły znowu pękać. Dla mnie to tez była dziwna sprawa z tymi pęcherzykami.
Konstancja27
Dziewczyny w środę o 8 punkcja
Liliana87
Powodzenia!!!Dziewczyny w środę o 8 punkcja
reklama
dżoasia
Nie ma sie co nastawiać ani tak ani tak. Czekam :*W środę. Tylko nie wyzywaj ale nie jestem jakoś pozytywnie nastawiona
Podziel się: