reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wy macie madre glowy i pomysly. W pracy kierownuczka nie wie o problemie i mam nadzieje ze sie nie domyśla. Pewnie na dwa dni bede potrzebowac urlop kurcze co jej powiedziec ze po co mi on? Nie chce mowic o zadnych wizytach lekarskich by nie miala powodu do domysłów
@Justyska13 - ale przecież nie musisz się tłumaczyć na co Ci urlop , potrzebujesz i już masz prawo wziąć .
Jak mocno będą pytać powiesz " ze względu na niecierpiące zwłoki sprawy rodzinne " - toć to prwada będzie .

reklama
@Justyska13 - ale przecież nie musisz się tłumaczyć na co Ci urlop , potrzebujesz i już masz prawo wziąć .
Jak mocno będą pytać powiesz " ze względu na niecierpiące zwłoki sprawy rodzinne " - toć to prwada będzie .
Wiesz nigdy jakos noe pytala ale miny robila. Ostatnio poszlam po zaświadczenie o ubezpieczeniu do refundacji i oczywiscie kadrowa musiała zapytac po co mi... takze wiesz sa ludzie i barany... oczywiscie sama z siebie nie powiem po co mi tylko zastanawialam sie co powiedzic jeśliby zapytala

Też obstawiam pozostałość po transferze. Oby teraz spadła do zera bez problemu. Wczoraj miałam gorączkę i byłam jakas słabsza, a dziś dziś już dobrze się czuje. No cóż mogłam wcześniej sprawdzić, ale nie miałam psychicznie siły sama się w sobie zdobyć na pójście żeby sprawdzić betę, a nikt mi nie kazał i tak zeszło do teraz, ale ja czułam po sobie, że coś jest nie tak jak zawsze.
A kontaktowalas sie z lekarzem po tej drugiej sobotniej becie?
Nie wiadomo do jakiego poziomu doszla ta beta i czy teraz juz spada czy utrzymuje sie na podobnym poziomie.Tez mam nadzieje ze samo i szybko Ci sie oczyści.
Ja nie za bardzo sie na tym znam bo na razie swoja wiedze raczej poglebiam w temacie jak zajsc w ciążę...

Dziewczyny wy macie madre glowy i pomysly. W pracy kierownuczka nie wie o problemie i mam nadzieje ze sie nie domyśla. Pewnie na dwa dni bede potrzebowac urlop kurcze co jej powiedziec ze po co mi on? Nie chce mowic o zadnych wizytach lekarskich by nie miala powodu do domysłów
Od razu mi się mój szef kojarzy, ja zawsze mam problem z urlopem, i te jeg niby zabawne teksty "ale musisz??? Ale cały dzień??" I zawsze mu odpowiadam że jakbym nie musiała to bym nu brała
Powiedz jej że potrzebujesz bo musisz parę spraw pozałatwiać i tyle, chyba nie powinna drążyć tematu ☺️

Od razu mi się mój szef kojarzy, ja zawsze mam problem z urlopem, i te jeg niby zabawne teksty "ale musisz??? Ale cały dzień??" I zawsze mu odpowiadam że jakbym nie musiała to bym nu brała
Powiedz jej że potrzebujesz bo musisz parę spraw pozałatwiać i tyle, chyba nie powinna drążyć tematu ☺
Boże jak ja tego nie nawidze! No kurde należy Ci się urlop jak psu zupa... A najgorsze ze największe problemy robią współpracownicy

Dziewczyny zalamalam się. Dzisiaj mój mąż trafił do szpitala z ostrym zapaleniem wyrostka i ma właśnie operację. Ja jestem w trakcie stymulacji i niby to 7 dc Ale dostałam plemienia boję się że ten stres miał na to bardzo duży wpływ. W poprzedniej stymulacji nie miałam takich przygód. Zwariuje za chwilę.

Boże jak ja tego nie nawidze! No kurde należy Ci się urlop jak psu zupa... A najgorsze ze największe problemy robią współpracownicy
No u mnie jest jeszcze taka lipa że jestem sama na swoim stanowisku, a że to mała firma to ogarniam wszystko, niby fajnie bo nikt nie wkurza, ale jak przychodzi do brania urlopu to jest masakra, a jeszcze większa masakra z niego wrócić i wszystko nadrabiać no ale żeby tylko takie problemy były ☺️

reklama
Dziewczyny zalamalam się. Dzisiaj mój mąż trafił do szpitala z ostrym zapaleniem wyrostka i ma właśnie operację. Ja jestem w trakcie stymulacji i niby to 7 dc Ale dostałam plemienia boję się że ten stres miał na to bardzo duży wpływ. W poprzedniej stymulacji nie miałam takich przygód. Zwariuje za chwilę.
O kurcze to nie fajnie, mój mąż też miał operację wyrostka który już zdążył się rozlać, co pocierpiał to pocierpiał biedny, ale ostatecznie wszystko skończyło się dobrze. Najważniejsze że jest już w szpitalu. Będzie ok.

Do góry