reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wy macie madre glowy i pomysly. W pracy kierownuczka nie wie o problemie i mam nadzieje ze sie nie domyśla. Pewnie na dwa dni bede potrzebowac urlop kurcze co jej powiedziec ze po co mi on? Nie chce mowic o zadnych wizytach lekarskich by nie miala powodu do domysłów
@Justyska13 - ale przecież nie musisz się tłumaczyć na co Ci urlop , potrzebujesz i już masz prawo wziąć .
Jak mocno będą pytać powiesz " ze względu na niecierpiące zwłoki sprawy rodzinne " - toć to prwada będzie .

reklama
@Justyska13 - ale przecież nie musisz się tłumaczyć na co Ci urlop , potrzebujesz i już masz prawo wziąć .
Jak mocno będą pytać powiesz " ze względu na niecierpiące zwłoki sprawy rodzinne " - toć to prwada będzie .
Wiesz nigdy jakos noe pytala ale miny robila. Ostatnio poszlam po zaświadczenie o ubezpieczeniu do refundacji i oczywiscie kadrowa musiała zapytac po co mi... takze wiesz sa ludzie i barany... oczywiscie sama z siebie nie powiem po co mi tylko zastanawialam sie co powiedzic jeśliby zapytala

Też obstawiam pozostałość po transferze. Oby teraz spadła do zera bez problemu. Wczoraj miałam gorączkę i byłam jakas słabsza, a dziś dziś już dobrze się czuje. No cóż mogłam wcześniej sprawdzić, ale nie miałam psychicznie siły sama się w sobie zdobyć na pójście żeby sprawdzić betę, a nikt mi nie kazał i tak zeszło do teraz, ale ja czułam po sobie, że coś jest nie tak jak zawsze.
A kontaktowalas sie z lekarzem po tej drugiej sobotniej becie?
Nie wiadomo do jakiego poziomu doszla ta beta i czy teraz juz spada czy utrzymuje sie na podobnym poziomie.Tez mam nadzieje ze samo i szybko Ci sie oczyści.
Ja nie za bardzo sie na tym znam bo na razie swoja wiedze raczej poglebiam w temacie jak zajsc w ciążę...

Dziewczyny wy macie madre glowy i pomysly. W pracy kierownuczka nie wie o problemie i mam nadzieje ze sie nie domyśla. Pewnie na dwa dni bede potrzebowac urlop kurcze co jej powiedziec ze po co mi on? Nie chce mowic o zadnych wizytach lekarskich by nie miala powodu do domysłów
Od razu mi się mój szef kojarzy, ja zawsze mam problem z urlopem, i te jeg niby zabawne teksty "ale musisz??? Ale cały dzień??" I zawsze mu odpowiadam że jakbym nie musiała to bym nu brała
Powiedz jej że potrzebujesz bo musisz parę spraw pozałatwiać i tyle, chyba nie powinna drążyć tematu ☺️

Od razu mi się mój szef kojarzy, ja zawsze mam problem z urlopem, i te jeg niby zabawne teksty "ale musisz??? Ale cały dzień??" I zawsze mu odpowiadam że jakbym nie musiała to bym nu brała
Powiedz jej że potrzebujesz bo musisz parę spraw pozałatwiać i tyle, chyba nie powinna drążyć tematu ☺
Boże jak ja tego nie nawidze! No kurde należy Ci się urlop jak psu zupa... A najgorsze ze największe problemy robią współpracownicy

Dziewczyny zalamalam się. Dzisiaj mój mąż trafił do szpitala z ostrym zapaleniem wyrostka i ma właśnie operację. Ja jestem w trakcie stymulacji i niby to 7 dc Ale dostałam plemienia boję się że ten stres miał na to bardzo duży wpływ. W poprzedniej stymulacji nie miałam takich przygód. Zwariuje za chwilę.

Boże jak ja tego nie nawidze! No kurde należy Ci się urlop jak psu zupa... A najgorsze ze największe problemy robią współpracownicy
No u mnie jest jeszcze taka lipa że jestem sama na swoim stanowisku, a że to mała firma to ogarniam wszystko, niby fajnie bo nikt nie wkurza, ale jak przychodzi do brania urlopu to jest masakra, a jeszcze większa masakra z niego wrócić i wszystko nadrabiać no ale żeby tylko takie problemy były ☺️

reklama
Dziewczyny zalamalam się. Dzisiaj mój mąż trafił do szpitala z ostrym zapaleniem wyrostka i ma właśnie operację. Ja jestem w trakcie stymulacji i niby to 7 dc Ale dostałam plemienia boję się że ten stres miał na to bardzo duży wpływ. W poprzedniej stymulacji nie miałam takich przygód. Zwariuje za chwilę.
O kurcze to nie fajnie, mój mąż też miał operację wyrostka który już zdążył się rozlać, co pocierpiał to pocierpiał biedny, ale ostatecznie wszystko skończyło się dobrze. Najważniejsze że jest już w szpitalu. Będzie ok.

Do góry