reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Budowa domu to niezły hardcore. My mieszkamy już 8 lat i do tej pory wspominamy niektóre sytuacje. Pamiętaj, żeby nie dźwigać, bo to nie sprzyja jajeczkom. Powodzenia!

Ja miałam 2 razy i nie pomogło. Po zmianie kliniki i lekarza usłyszałam, że to nie ma sensu i nie brałam. Efekt taki sam.
Właśnie nie dźwigam, a przynajmniej staram się pilnować :) Oj masz racje z tym hardcorem, ale to już ostatnia prosta i liczę, ze szybko dotrzemy do celu:)

Mi moja lekarka tez zaleci przy transferze atosiban, ale jak czytam wasze opinie to zaczynam mieć watpliwosci. Choć do transferu daleka droga:)

Ja dziś dostałam wyczekiwany okres, wiec @Justyska13 mozesz mi wpisać na 14.05 wizytę usg i rozpoczęcie właściwej stymulacji:)

Dziewczyny ja wszystko czytam ale przy 14miesiecznej córci czasu na pisanie mało.. jak któraś pamięta zalapalismy się na icsi za free:-) I trwają stymulacja, w sumie to jutro chyba koniec A w środę punkcja. I dopadł mnie kaszel..tzn mam to już z tydzień i to jestem na wizycie to zapominam zapytać czy coś mogę wziąć i nie biorę nic. Nie wiem czy ma to znaczenie przy stymulacji, to przy implantacji napewno kaszel jest niewskazany. Co brać? Jak sobie pomóc? A i czy jest tu mama, która miała transfer mając w domu dziecko ok roku-półtora? Jak sobie radzilyscie- po transferze zalecają odpoczynek ajak tu odpocząć, skoro czasem i na rękach trzeba ponosić? Pozdrawiam cieplutko:-*

Dziewczyny czy myślicie że po transferze można uprawiać nordic walking? Staram się oszczędzać ale czuję że on tego leżenia sztywnieje :(

Właśnie nie dźwigam, a przynajmniej staram się pilnować :) Oj masz racje z tym hardcorem, ale to już ostatnia prosta i liczę, ze szybko dotrzemy do celu:)

Mi moja lekarka tez zaleci przy transferze atosiban, ale jak czytam wasze opinie to zaczynam mieć watpliwosci. Choć do transferu daleka droga:)

Ja dziś dostałam wyczekiwany okres, wiec @Justyska13 mozesz mi wpisać na 14.05 wizytę usg i rozpoczęcie właściwej stymulacji:)
wpisane :)

reklama
U mnie beta spada dziś 205, nie wiem co to jest
Przykro mi bardzo kochana...[emoji45]
Wydaje mi się że to jednak jeszcze po crio coś tam siedzi.
Beta ponad 200 w 20dc to jednak sporo, owulacja musiałaby być gdzis pewnie 5-6dc a to mega wcześnie...
Wiem ze jak jest odrobina nadziei to my sie jej chwytamy nawet jak jest mało prawdopodobna...

Do góry