reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny!
Nie bywam ostatnio na forum ale myśle codziennie o Was-o tych co w ciąży,o tych co na wylocie i o walczących o to szczęście.

@sksk trzymam kciuki aby się udało tego naturalsa!

Ja za prolutex płacę ok. 170 zł. Chociaż jak dzisiaj kupowałam to Pani powiedziała 210 zł aż byłam w szoku ale się udało i zapłaciłam mniej :)
Ja płace 139 zł w ziko w krakowie w jednej aptece.

150zl za 7 ampulek a potrzebuje 14 na tydzień :( puki co bo jeszcze nie wiem jak transfer
Ja tez brałam przez miesiąc podwójną dawkę plus accofil,crinone,progesterone benins i inne na miesiąc leki ok 3-4 tys mnie wychodziły.teraz już schodzę.
Kasa idzie ogromna ale wyda się każdą złotówkę.

Nikomu nie mieszam, trzeba dobrze poczytać bo takie info tez są na lekach, np na żelu crinone
Asia uświadomiłaś mi,że wszystkie leki źle podaje hahah a jak z crinone?Co mnie ominęło ?;)

Dziewczyny u nas zaczął się 13 tydzień-do tej pory wszystko dobrze-jedynie sytuacje stresowe jakie doświadczam mnie przyprawiają o siwiznę.
Wczoraj miałam awanturę bo kuzynka miała pretensje ze ona o ciązy od testu nie wie...
Wy wiecie jaka to walka i nerwy o ten cud a ona bladego pojęcia nie ma.trójka dzieci z łózka.
Nie zapytała jak sie czuje ,czy wszystko w porządku tylko z pretensjami!!!
Z kołataniem serca i łzami w oczach wyszłam ale była ostra wymiana zdań.
Mam nadzieję,że z dzieckiem wszystko dobrze.

Trzymajcie się dzielnie!

Dziewczyny apropo prolutexu:

Mam 2 pełne opakowania prolutex (pakowany po 7 ampułek) plus 1 ampułka z kolejnego opakowania.

Czyli 15 sztuk prolutexu

Data ważności 11.2020rok

Dodatkowo dorzucam potrzebne do zrobienia zastrzyku:

15x strzykawka 2ml
15x długa igła 21G do nabierania leku (0,8x40mm)
13x krótka igła 27G do iniekcji w brzuch (0,4x19mm) - pani musiala zle policzyc sztuki [emoji23]

Mysle ze termin przydatności sie skonczy zanim wrocimy do kliniki po rodzenstwo (jestem dopiero 12+5)
Zapraszam na pw [emoji16]
IMG_20190510_110055.jpeg
IMG_20190510_110113.jpeg

Fizycznie rewelacyjnie, psychicznie wiadomo, ze zawsze gdzies jakas schiza siedzi. A co u Was? Jak Blazejek rosnie? Starszy nadal zachwycony czy zazrdrosny? ;)
Pozdrawiamy 22+6 :)
Zazdroszczę Ci takiego brzuszka ... ciesz się spokojem dopóki go masz ;) Błażej to super dziecko, zresztą jak wszystkie moje :p ale ten starszy czasami tak potrafi wku...ze słów mało aby to opisać ale to chyba normalne w tym wieku. Młodszy za to czasami się tak kręci w nocy ze jak wstaje to wyglądam jak zoomby :evil: mały już ns 5,5 miesiąca , wazy ponad 9 kG. Ostatnio mieliśmy chrzest to ttak głośnogadał ze księdza przekrzyczał:D

Hej Dziewczyny!
Nie bywam ostatnio na forum ale myśle codziennie o Was-o tych co w ciąży,o tych co na wylocie i o walczących o to szczęście.

Ja tez brałam przez miesiąc podwójną dawkę plus accofil,crinone,progesterone benins i inne na miesiąc leki ok 3-4 tys mnie wychodziły.teraz już schodzę.

Asia uświadomiłaś mi,że wszystkie leki źle podaje hahah a jak z crinone?Co mnie ominęło ?;)

Dziewczyny u nas zaczął się 13 tydzień-do tej pory wszystko dobrze-jedynie sytuacje stresowe jakie doświadczam mnie przyprawiają o siwiznę.
Wczoraj miałam awanturę bo kuzynka miała pretensje ze ona o ciązy od testu nie wie...
Wy wiecie jaka to walka i nerwy o ten cud a ona bladego pojęcia nie ma.trójka dzieci z łózka.

Trzymajcie się dzielnie!

sorry ale głupia ta Twoja kuzynka! nie przejmuj sie i nie stresuj !!!buziaki;)

Hej Dziewczyny!

Trzymajcie się dzielnie!
Wiem o czym mowisz ale pamietaj co jest wazne dla Ciebie. Ja powiedzialam do swojego meza ze jesli uda sie to o ciazy dowiedza sie rodzice dopiero ok 12 tyg. Chyba ze juz bede gruba i nie da sie ukryc

Zazdroszczę Ci takiego brzuszka ... ciesz się spokojem dopóki go masz ;) Błażej to super dziecko, zresztą jak wszystkie moje :p ale ten starszy czasami tak potrafi wku...ze słów mało aby to opisać ale to chyba normalne w tym wieku. Młodszy za to czasami się tak kręci w nocy ze jak wstaje to wyglądam jak zoomby :evil: mały już ns 5,5 miesiąca , wazy ponad 9 kG. Ostatnio mieliśmy chrzest to ttak głośnogadał ze księdza przekrzyczał:D
To nie zazdrosc tylko meble w sypialni zmieniaj buhehehe

reklama
Do góry