Kto jak kto ale Ty Słońce chyba widziałaś nadstan mojej warstwy izolacyjnej Dziewczyny to jedno, ale sadło niestety na przedzie Trudno, kiedyś w końcu przejdę na dietę-cud (będzie cud, jak schudnę )
Ostatnio znowu słyszałam info, że przy endomendzie intralipid nie wskazany bo to soja, a soja to fitoestrogeny, a na endomendę one ponoć źle wpływają. No i idąc tym tokiem myślenia to tak samo wypadałoby na naturalnych cyklach podchodzić, a nie na estrofemie. Weź nie zgłupiej. Accofil bym rozważyła, tylko znowu jak na naturalnym cyklu to zostają zastrzyki a nie domacicznie, bo on domacicznie często owu blokuje.
Owszem. Ale myślę, że jednorazowy intralipid tak bardzo endomendy nie pogorszy, Gorzej ten estrofem, który już z 5 miesięcy w siebie pakowałam. To mnie napawa strachem. Endomendę wszystko może pogorszyć Najlepiej nie oddychać
Hej Dziewczyny!
Nie bywam ostatnio na forum ale myśle codziennie o Was-o tych co w ciąży,o tych co na wylocie i o walczących o to szczęście.
@sksk trzymam kciuki aby się udało tego naturalsa!
Ja płace 139 zł w ziko w krakowie w jednej aptece.
Ja tez brałam przez miesiąc podwójną dawkę plus accofil,crinone,progesterone benins i inne na miesiąc leki ok 3-4 tys mnie wychodziły.teraz już schodzę.
Kasa idzie ogromna ale wyda się każdą złotówkę.
Asia uświadomiłaś mi,że wszystkie leki źle podaje hahah a jak z crinone?Co mnie ominęło ?
Dziewczyny u nas zaczął się 13 tydzień-do tej pory wszystko dobrze-jedynie sytuacje stresowe jakie doświadczam mnie przyprawiają o siwiznę.
Wczoraj miałam awanturę bo kuzynka miała pretensje ze ona o ciązy od testu nie wie...
Wy wiecie jaka to walka i nerwy o ten cud a ona bladego pojęcia nie ma.trójka dzieci z łózka.
Nie zapytała jak sie czuje ,czy wszystko w porządku tylko z pretensjami!!!
Z kołataniem serca i łzami w oczach wyszłam ale była ostra wymiana zdań.
Mam nadzieję,że z dzieckiem wszystko dobrze.
Trzymajcie się dzielnie!
Spokojnie, olej kuzynkę. Tacy ludzie nie mają pojęcia ile się od testu może jeszcze wydarzyć i myślą, że test to już pewniak - kupujta wózek !