reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Może mi pomożecie. Mam od Pasikonika wskazania do heparyny 0.8, po serduszko 0.6. Jakoś się boje takich dawek. Polecicie może jakiegoś lekarza z wrocka który ogarnia temat doboru dawek heparyny w ciazy. Bo mój to wypisuje co ja chce. A w klinice tez dają co Pasikonik każe. Może któraś bierze heparyny i jest z wroc. :-) dzieki

reklama
Dziewczyny , tak czytam te wasze rozkminianie o brzuchach i wam cholernie zazdrosze ze jeszcze ich nie macie. Tez sie martwilam ze go u mnie nie widac( poza oponka ) a teraz.... ubrac skarpetki- no go[emoji23]buty - no go! dzieciaki cisna na zyly- spie tylko na bokach i biodra mi odpadaja, ostatnie 10 dni z rwa kulszowa,zbiera sie woda, ledwo wchodze do samochodu,nie wiem jak spac... cieszcie sie i kozystajcie z wolnosci. Brzuchy wam na 100% urosna[emoji23]I pomimo blizniakow... mi brzuch wyskoczyl w 6 miesiacu , ale za to z dnia na dzien. Dzisiaj mamy taki...Zobacz załącznik 969529Odliczam do konca...[emoji173]️[emoji173]️
Kurcze to już niedługo spotkanie z Twoimi Skarbami... a pamiętam jak dziś jak pisałaś po usg, że sa dwa serduszka[emoji173][emoji173]

Piękny brzunio...

Hej, jest to mój pierwszy post i na wstępie chcę się przywitać ;)

Widzę że sporo z Was ma problemy z zajściem w ciążę. Otóż i nas to spotkało, mój mąż ma azoospermię :( Jest załamany, wręcz przerażony faktem że nie będzie miał dzieci. Już nic nie jest takie jak było, uczucie chyba trochę zanikło, seks prawie nie istnieje. Zaczynamy powoli "leczenie". Jesteśmy z Bstoku, polećcie jakiegoś dobrego lekarza :)

Widzę że sporo z Was ma problemy z zajściem w ciążę. Otóż i nas to spotkało, mój mąż ma azoospermię :( Jest załamany, wręcz przerażony faktem że nie będzie miał dzieci. Już nic nie jest takie jak było, uczucie chyba trochę zanikło, seks prawie nie istnieje. Zaczynamy powoli "leczenie". Jesteśmy z Bstoku, polećcie jakiegoś dobrego lekarza :)
Witaj "w klubie" jakkolwiek głupio to brzmi.. nie polecę lakarza bo sama o to pytałam, zresztą inne rejony. Ale doskonale rozumiem to o czym piszesz. Co prawda u nas problem po mojej stronie ale pociesz męża.. moja kuzynka jest w ciąży po in vitro. Męża wyniki były beznadziejne kompletnie. A jednak się udało;) dobrze dobrane leczenie czyni cuda ;) pozdrawiam

Kriobank klinika prof kuczynski

Duzo badan zrobisz na Nfz
Azospermia raczej dawca

A a daliście przyczynę? I czy w jądrach sa plemniki? Bo jesli sa to mozna je pobrać

reklama

Miło, że dołączyłaś :)
U mężczyzn najbardziej cierpi ich „ego”. Facetowi trudno uwierzyć, że ma problem na tym tle, raczej nie dopuszczają do siebie takiej myśli, a jak do niego dotrze, to się załamuje. Kobiety walczą i się nie poddają. Moj brat jest coachem w jednej z klinik leczenia niepłodności i opowiadał, ze niejeden facet, który odbierał swoje wyniki wpadał w szał, wrzeszczą wtedy, że to nie ich wyniki, że zostali oszukani - no nie mogą uwierzyć.

Do góry